Maya Berović počela da pomjera granice: Prvo objavila fotografiju u dukserici, a na sljedećoj fotografiji se pojavila u izdanju koje je malo ko očekivao od nje (FOTO)

0

Nije uopšte rijetko, da se poneke zvijezde estrade uhvate u nekim zaista opuštenim izdanjima, kada su običnoj kupovini ili šetnji gradom, ili  kada rade neke kućanske poslove poput bacanja smeća.

Možda većina njih ima to iskustvo da pjeva pred hiljadama ljudi, ali ipak i oni su sasvim obični ljudi kao i većina nas i rade iste stvari , kao i većina nas i ne ovise o posluzi i ljudima koji ih služe.

Oglasi - Advertisement

Mada u intervjuima koje daju mediji mnoge zvijezde estrade kažu da najviše vole opuštene, i kućne varijante, ipak nisu baš toliko česte prilike kada pojedine zvijezde možemo da uhvatimo u trenirci ili u patikama, ili bez šminka na licu, sa podočnjacima ispod očiju

Maya Berović je pjevačica koja je imala nevjerojatnu godinu iza sebe koju je krunisala velikim koncertom u Štark Areni u Beogradu, pa svakako može reći da je ovih dana zaista srećna i opuštena.

Da  je to stvarno tako dokaz je i to da je upravo Maya na neki način i prekinula tradiciju neobjavljivanja fotografija na kojima nije baš top, već je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj pokazuje kako izgleda jedan njen obični dan, kada nema ništa drugo na pameti osim da se posveti samo sebi.

Tako na jednoj fotografiji Maya nema ništa drugo do običnu duksericu u roza nijansi, te crnu trenerku, helanke, patike i kačket.

To ja te varijanta Maye kako izgleda kada nema nastup i neke obaveze prema medijima, a samo nekoliko sati kasnije je objavila fotografiju koja je zapalila društvene mreže, a na toj fotografiji je Maya kada se priprema za nastup i na sebi nema ništa drugo nego samo donji veš.

 

 

Leave A Reply