Maya Berović dala više od 26.000 eura za Jalu i Bubu: Obojici kupila darove, a reperi se šokirali kad su vidjeli šta je u pitanju (FOTO)

Maya Berović je pjevačica koja je ove godine napravila možda i najveće uspjehe u svojoj pjevačkoj karijeri. Nove pjesme koje je napravila i spotove za njih sve imaju višemilionske preglede, a za njene nastupe u klubovima i za koncerte u velikim halama se sada traži uvijek karta više i sve je po nekoliko sedmica unaprijed rasprodato.

Vrhunac njene karijere je svakako bio njen veliki koncert u beogradskoj Štark Areni, prije nekoliko sedmica. Arena je bukvalno bila dupke puna i sve su ulaznice bile rasprodate, a svi oni koji su prisustvovali tome koncertu kažu da je to do sada bio neviđeni spektakl na ovim prostorima.

Veliki uticaj na ovoliku trenutnu popularnost Maye Berović je svakako imala i njena suradnja sa dvojicom repera Jalom Bratom i Bubom Corellijem, koji su joj na zadnjem albumu radili na svim njenim pjesmama, a bili su i jedni od gostiju na Mayinom velikom konceru u Beogradu, gdje su njih troje svojim nastupima zapalili publiku do kraja.

Da Maya izuzetno cijeni sve ono što je ovaj reperski dvojac uradio za nju, i da željno iščekuje i novu saradnju sa njima dokaz je i njihov nedavni susret u jednom sarajevskom restoranu, gdje su se njih troje našli da bi proslavili Mayin veliki uspjeh sa beogradskim koncertom

Dok su sjedili u tome restoranu i obilno večerali, što se vidi iz priloženih fotografija, Maya je i Jali u Bubi poklonila po jedan dar, a kad su ih njih dvojica otvorili nisu mogli da vjeruju šta im je Maya darovala.

U pitanju su Rolex satovi marke ”Yaht Master 40”, a svaki od njih košta 13.000 eura.

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.