Matičarka ga je pitala da li u brak ulazi slobodnom voljom: Zbog Nikolinog odgovora svi na vjenčanju su prasnuli u smijeh (VIDEO)

Vjenčanja, odnosno dan vjenčanja je za svaki par u ljubavi, pored dobivanja djece, najvažniji dan u životu. I mladoženja i mlada žele da taj njihov najvažniji dan prođe bez bilo kakvih problema, ali neke se stvari dese neplanirano, ma kako m iplanirali sve do najmanjeg detalja.

Ipak neke stvari, koje obilježe pojedine svadbe se dese sa namjerom, da bi se nešto iskazalo, pokazalo ili dokazalo. To su najčešće neke smiješne situacije po kojima te svadbe i ostanu upamćene

Oglasi - Advertisement

Tako nešto govori i ovaj video.

Ovaj snimak sa jednog veoma simpatičnog vjenčanja je do sada pogledalo na hiljade ljudi i svi su oni oduševljeni.

Mladić iz Srbije, imenom Nikola Ćorić je odlučio reći svoje sudbonosno DA svojoj voljenoj djevojci, stao je na ludi kamen, napravio svadbu i ceremonija vjenčanja je išla besprijekorno sve dok nisu došla najvažnija pitanja na red. Na pitanje matičara, da li svojom slobodnom voljom stupa u braka sa Tijanom koja je tu prisutna, Nikola je zastao i rekao matičaru, da malo pričeka jer nije mamu pitao smije li.

Mama je dala svoj blagoslov na opšte oduševljenje i smijeh svih prisutnih, a posebno se nasmijala mladenka. Tako se ceremonija vjenčanja mogla nastaviti a  Tijana i Nikola su konačno mogli da izgovore svoje konačno DA.

Svi prisutni su bili naprosto oduševljeni ovim mladoženjinim postupkom, a snima ove ceremonije se u roku od pet minuta našao na društvenim mrežama, i već su ga pogledali na hiljade ljudi

U prilogu imamo i video za vas, tako da i sami možete pogledati ovu smiješnu scenu.

 

Comments are closed.