Masirajte svoje lice uz pomoću ove metode svaki dan 5-7 minuta: Niste ni svjesni koje će vam sve prednosti ova masaža donijeti (VIDEO)

Vjerojatno niste znali ali japanska podmalđivajuća masaža lica Zogan, koja u prevodu u stvari znači ”Stvaranje lica” ima drevne japanske korijene, a privukla je pažnju miliona ljudi širom svijeta uz pomoću svoga najpoznatijeg promotora, popularnog japanskog stiliste i ekspera za ljepotu- Jukuko Tanaka

U posljednjih nekoliko godina se zanimanje za Zogan masažu povećava svakodnevno, posebno jer je ova masaža veoma jednostavna za sprovođenje, vrlo se lako da naučiti, a i dostupna je svima, a pored svega toga oduzima vam samo 5-7 minuta dnevno.

Oglasi - Advertisement

Uz pomoću ove masaže i zahvaljujući vašim rukama sve to postaje veoma moćno sredstvo koje vam pomaže u očuvanju mladosti, a više nego primjetno radi na pomlađivanju vašega lica, a Jukuko garantuje da ćete već nakon dvije sedmice vidjeti prve pozitivne rezultate na svome licu.

Zogan masaža na najbolji mogući način utiče na bore, tako što ih ublažuje, zatim vaša koža na licu postaje zategnuta elastična i veoma glatka. Na vašem se licu formiraju pravilne konture, nema natečenosti, smanjuju se ili nestaju podočnjaci, a rješava se i čest problem drugog podbratka.

Limfna masaša Zogan izbacuje toksine, poboljšava na neki način prokrvljenost tkiva i izbacuje suvišnu tečnost.Duboka masaža mišića lica, opušta mišiće, i veoma dobro djeluje na kožu i na krvne žile lice, te ih jača i obnavlja, a i zateže konture lica.

Svaki damn treba da radite ovu masažu 5-7 minuta, a sa njom ćete značajno smanjiti svoje bore na licu, a ujedno i podmladiti kožu

Zogan masaža se sprovodi uz pomoću ulja ili krema za masažu, a lice prije masaže treba da bude očišćeno. Ako ste bolesni, prehlađeni ili vam curi nos, bolje da ne radite masažu jer prije svega ona utiče na limfne žlijezde i sistem tako što ga aktivira.

 

Comments are closed.