Marina Tucaković se vraća poslu, pa otkrila neke nepoznate detalje iz njega: Sve što je rekla o Karleuši i Aci Lukasu iznenadilo je mnoge- ” On je dileja” (VIDEO)

Ona je sigurno najbolji tekstopisac na ovim prostorima, a sada se nakon velike borbe sa teškom bolešću pojavila pred kamerama, ali i najavila da se vraća svome poslu u kojem je najbolje u regiji.

Naravno riječ je o Marini Tucaković čije mnoge hitove koje je napisala smo pjevali, pjevamo, a i pjevati ćemo.

Oglasi - Advertisement

Marina je u  jednoj TV emisiji govorila o svojem životu, bolesti, ali i o saradnji sa pojedinim zvijezdama estrade.

Pa je tako rekla da joj je nekako najlakše raditi sa Acom Lukasom, jer on nikada i ništa ne zakera i nikome ne zamjera bilo šta, jer zna da će ona za njega da uradi samo najbolje stvari. Rekla je Marina za Acu da je uvijek vuče naprijed, jer je dileja, a Marina, kako priznaje, voli dileje a ne obične ljude.

Rekla je Marina da su u počecima saradnje Aca i njen muž imali nekih problema, ali da se nakon toliko vremena i njih dvojica sada vole

Rekla je Marina da joj je u njenome poslu najteže raditi sa ljudima koji mnogo zanovijetaju i da joj Jelena Karleuša u posljednje vrijeme baš vadi dušu oko pojedinih tekstova, ali da i ona zna i shvaća da Marina i njoj želi samo dobro, pa se tako nekako, na kraju uvijek nađu i razmišljaju slično.

I za Harisa Džinovića je Marina rekla da je veoma zahtjevan kod svojih pjesama, i da uvijek ima neke stvari koje bi mijenjao.

Za sebe opet Marina kaže da je sve manje tolerantna, jer prije svega misli da zna svoj posao mnogo bolje nego svi ti pjevači zajedno, ali ona je svjesna da većina njih, pjevača, misli da su najpametniji na svijetu, pa se prema svakome od njih i postavlja na poseban način.

Također je rekla da joj se sviđaju i mnogi drugi koji rade njen posao, i da nije sujetna, da ne misli da je najbolje i da je svjesna da ima još dobrih, kvalitetnih i veoma talentovanih tekstopisaca.

 

Comments are closed.