Marija otkazala sve svoje koncerte, jer želi da zatrudni: Zakazala termin kod najboljeg doktora na svijetu i ovih dana napušta Srbiju (FOTO)

0

Navikli smo da nas na našoj estradi više ništa ne može iznenaditi, pa nas nije ni iznenadila vijest koju su prenijeli neki srpski mediji da je Marija Šerifović, popularna pop pjevačica otputovala u Čikago da bi se tamo podvrgla umjetnoj oplodnji.

Mediji su saznali da je Marija zakazala pregled u uglednoj klinici Nortvestern, a koja se nalazi u centru Čikaga, u kojoj se porodila i Ana Ivanović prošle godine

Oglasi - Advertisement

Prema izvoru bliskom Mariji, ona se već neko vrijeme raspitivala o klinikama koje rade na vještačkoj oplodnji, pa se na kraju odlučila za Ameriku, posebno jer tamo ima nekoliko prijatelja koji će joj se naći i pomoći joj kada zatreba. Izabrala je i najboljeg doktora iz te klinike koji će voditi njen slučaj i cijeli proces oplodnje.

Marija je zbog toga otkazala neke svoje obaveze za april mjesec kada će se navodno oplodnja i izvršiti, a odradit će sve svoje obaveze za februar i mart mjesec, da bi nakon toga opet otišla u Ameriku. Sve je to uradila zbog eventualnog stresa kojeg nastupi nose sa sobom, a ona u procesu oplodnje mora biti posebno smirena i opuštena.

Planovi su da već na ljeto Marija bude u drugome stanju, a i nedavna Marijina izjava za neke novinare govori svemu ovome u prilog, a tada je rekla kako želi svoje potomstvo i da sve više razmišlja o tome. Svakako da ne želi da bude naporan roditelj kao njena mama, ali će svakako da bude brižan roditelj koji voli da ipak ima sve pod kontrolom.

 

 

Leave A Reply