Manekenka javno priznala vezu sa Mustafom Sandalom, a ovo što je rekla o Emini Jahović malo ko može da vjeruje da je izgovorila (FOTO)

Iako je svako od njih dvoje otišao svako na svoju stranu, po medijima se i dalje nastavlja saga u kojima su glavni likovi pjevačica Emina Jahović i njen, sad već bivši muž, poznati turski pjevač Mustafa Sandal.

Pa su tako njih oboje, nedugo poslije razvoda, na neki način javnosti otkrili svoje nove emotivne partnere.

Oglasi - Advertisement

Manekenka Džeren Hindistan je odlučila da izađe iz sjenke i progovorila je o svojoj ljubavi sa Mustafom Sandalom, ali je u razgovoru sa novinarima govorila i o Emini Jahović.

Mankenka je novinarima zvanično potvrdila svoju vezu sa Sandalom, a i sama je djelovala veoma zaljubljeno.

Tako je u jednom dijelu razgovora i opisivanja njenog odnosa sa Mustafom rekla:

“Ne poznajem ženu koja ne bi mogla da voli Mustafu Sandal”.

Otkrila je manekenka i kako su njih dvoje započeli njihovu ljubav, ali se u jednom trenutku dotakla i Mustafine bivše supruge Emine Jahović, pa je Džeren rekla da Mustafa nije nikada želio da govori o svemu tome pred novinarima, pa su isti ti novinari stoga nju pritiskali za neke izjave. Priznala je da su prvi kontakt ostvarili preko društvenih mreža, da bi danas bili tu gdje jesu, u ljubavi i vezi.

Manekenka je također svjesna da Mustafa možda još uvijek gaji neka osjećanja prema Emini, jer je ipak iza njih 10 zajedničkih godina i dvoje djece, i sigurna je da će Emina i Mustafa zauvijek ostati prijatelji i u korektnim odnosima.

Džeren razumije da će se Mustafa i Emina viđati, ako ništa, ono zbog djece i da mu neće biti niti malo lako da zaboravi Eminu, ali da to nju ne uznemirava previše, niti bi ona željela da se tako nešto desi. Emina je , po Džeren, posebna osoba u Mustafinom životu, ona je majka njegove djece, a na kraju krajeva, bila mu je žena deset godina i bio je zaljubljen u nju i tako nešto se ne može zaboraviti za pet- šest mjeseci, svjesna je manekenka.

Ona je još rekla novinarima da je Mustafi uvijek podrška, kao drug, kao prijatelj, a možda i nešto više, ali to će vrijeme pokazati.

 

 

Comments are closed.