Mama se slikala sa svojim i komšijinim djetetom i ne sluteći da će im ova fotografija, 20 godina kasnije svima promijeniti živote (FOTO)

Nekada život zaista zna da ispriča najljepše i najčudnije priče u kojima spaja ljude koji po nekim svim osnovama nisu trebali biti spojeni. Ali zato život i jeste čudo i njegovim čudima se divimo svakoga novoga dana.

Oglasi - Advertisement

Jedna majka se , nekada davno, fotografisala sa svojim djetetom, tj. kćerkom i sa djetetom svoga prvog komšije, a nije ni slutila da će joj sve to promijeniti život mnogo godina kasnije. Fotografija koju vidite je stara preko 20 godina, i kao što se da primjetiti djeca na fotografiji su tada bile samo bebe. Svi oni su živjeli u istoj zgradi, faktički vrata do vrata, a kada se dječakova porodica iznenada odselila više se nikada nisu vidjeli, niti su šta čuli jedni za druge

Žena sa ove fotografije je bila uvjerena da se više nikada sa njima neće sresti, ali sudbina i život sam je imao neke sasvim druge planove, a desilo se to da su se ove dvije bebe sa fotografije srele nakon dvadeset godina.

Njih dvoje su se upoznali sasvim slučajno, i tada nisu ni bili svjesni da se znaju već odavno. Otkrili su to kada su zajedno ugledali ovu fotografiju. Tada je već počela da se rađa i ljubavi između njih, a ova fotografija ih je uvjerila da ništa nije slučajno i da se sve dešava sa razlogom.

Ovu su fotografiju okačili i na internet i svima ispričali priču koja stoji iza nje, na opšte oduševljenje mnogih ljudi na društvenim mrežama, koji su brzinom svjetlosti podijelili ovu priču, tako da je veoma brzo postala i viralna.

Nakon izvjesnog vremena, ovaj mladi par se i vjerio, a zatim i vjenčao, i već uveliko rade na svojoj porodici koju će imati na samo svojim fotografijama, koje može, nekada, nekome drugome promijene sudbinu.

Ljubav je još jednom našla svoje puteve i na najbolji mogući način pokazala da je ona jedina velika sila na ovome svijetu.

 

 

Comments are closed.