Mama postat ću otac, izvini nisam pazio: Momak zvao majku u pola noći, a ona ga dotukla svojom porukom kao niko (FOTO)

Nekako , sa generacijama koje dolaze, sve se manje spušta granica u godinama kada mladi stupaju u seksualne odnose. I dok je to nekada bila tabu tema, i nije se uopšte pričalo o tome, danas mladi već sa 14-15 godina starosti sasvim normalno stupaju u intimne odnose, a samim time i sebe dovode u razne nezgodne situacije i probleme.

Mladi baš i ne razmišljaju pretjerano prilikom stupanja u seksualne odnose i ne razmišljaju o mogućim posljedicama koje takvi odnosi mogu donijeti.

Savjet je maldima uvijek samo jedan. Ako već stupate u seksualne odnose, koristite zaštitu i ne dovodite sebe u situaciju da zbog 15 minuta strasti, ostatak života provedete u kajanju. Zaštita se treba koristiti i zbog neželjene trudnoće, ali i zbog spolno prenosivih bolesti.

Sa stupanjem u seksualne odnose ide i velika odgovornost, jer i uprkos zaštiti, postoji taj malo procenat da se trudnoća ipak može desiti. Posebno to važi za momke i muškarce, jer odgovornost za dijete se mora preuzeti bez obzira na sve. Pa ako si bio frajer u krevetu, budi i u životu.

Mladić iz ove priče je doživio nešto upravo tako. Doznao je da je djevojka sa kojom je imao seks u drugome stanju, pa je odlučio da o svemu tome obavijesti svoje roditelje, konkretno majku, pa joj je poslao poruku na Viber.

.Izvinuo se svojoj majci što je bio nepažljiv, i što je dozvolio da djevojka zatrudni, a odgovor njegove majke je nasmijao sve koji su ovu prepisku vidjeli na internetu, kada se na neki način pojavila na društvenim mrežama.

Ona je rekla kako je spreman biti biološki otac, ali da mu za pravog fali odgovornost i pare.

Comments are closed.