Mama joj je poznata TV voditeljica, a ona je krenula njenim stopama: Ona je novo TV lice i nasljednica je svoje majke (FOTO)

Nekako je postalo skoro pa normalno da djeca poznatih, gledajući svoje roditelje, svjesno ili nesvjesno odluče da će se baviti pozivom kojim se bavi i jedan od njihovih roditelja ili oba.

Pa tako imamo bezbrojne primjere , posebno u glumačkom pozivu, kako se po dvije, tri generacije iz iste porodice, dakle roditelji , djeca i unuci bave istim poslom, glumom.

Oglasi - Advertisement

Nekako je to i normalno, kada si okružen tim svijetom, sasvim je i logično da će i uticaj biti veliki, pa i odluka o pozivu onda postaje sasvim prirodna.

I u pjevačkoj estradi je također veoma često da djeca nastavljaju stazama svojih roditelja, pa samo u nekoliko zadnjih godina smo imali slučajeve iz porodice Rokvić, gdje dva sina Marinka Rokvića također grade svoje pjevačke karijere. Tu je i Vesna Zmijanac i njena kćerka Nikolija koja se također pokušava probiti u estradnom svijetu.

Samo u ovoj godini smo na estradi imali dvije takve priče, a radi se o Anastasiji Ražnjatović, kćerki Cece Ražnjatović, kao i o Stefanu Živojinoviću, sinu Lepe Brene. Oboje ovih mladih ljudi su odlučili da krenu stazama kojima su išle njihove majke, a i dan danas idu. Sudeći po prvim dojmovima, pjesmama i spotovima, sve su šanse da će i Anastasija, a i Stefan imati veoma uspješne karijere.

Malo je to rjeđe u voditeljskim vodama, ali ipak, imamo slučaj Sara Mie Jokić, koja je kćerka poznate TV voditeljice Lee Kiš- Pa je tako Sara, dok privodi kraju master studija na Fakultetu političkih nauka ujedno počela i da radi kao voditeljica emisije ”Život plus” na ”Studiju B” i tako krenula stopama svoje majke.

Već prva snimanja su pokazala da je Sara veoma talentovana , kao i da je dosta toga naučila i pokupila od svoje popularne majke, koja nije krila oduševljenje Sarinim TV angažmanom,

 

 

 

Comments are closed.