Malo ko zna koje je pravo ime pjevačice Jane Todorović: A kada saznate čime se bavila prije nego li je postala pjevačica iznenadit ćete se (FOTO)

0

Folk pjevačica Jana Todorović spada u red najpopularnijih pjevačica sa ovih prostora, a ona je posebno ponosna na činjenicu da je među najtraženijim izvođačima kada je dijaspora u pitanju. Za Janu se zna da spada u red i najplaćenijih pjevačica jer dosta nastupa po privatnim klubovima, a ni privatne zabave joj nisu strane.

Osim toga, ono po čemu je karakteristična je da ona spada među one pjevačice koje imaju najveće poprsje, a ono na šta je Jana posebno ponosna da za to nije morala da uredi niti jednu estetsku opreaciju već da joj je sve to dala majka priroda.

Oglasi - Advertisement

Međutim, malo ko od njenih fanova zna koje je pravo Janino ime. Ona je naime rođena kao Dragana Stanojević i rođena je na Kosovu i Metohiji u mjestu Babin most i to 1974. godine. U Prištini je išla u srednju muzičku školu,Stevan Mokranjac, a ono što je zanimljivo je da je tu čak jedno vrijeme i predavala muzičko.

Ipak ljubav i želja da se bavi pjevanjem je bila jača, pa je posao prosvjetnog radnika zamijenila sa poslom pjevačice i estradne zvijezde. U devedesetim godina prošlog vijeka je upoznala i svoga supruga Ivana, pa su tada njih dvoje zajedno počeli da žive u Minhenu. Danas oboje najviše žive na relaciji Beograd- Minhen, a Jana je 2006 godina postala i majka, tako što je u Las Vegasu rodila djevojčicu kojij je dala ime Kristina Džulijen Todorović

 

Jana je u nekim razgovorima sa novinarima izjavljivala kako novac koji zaradi najviše voli da koristi na razna putovanja, kao i da joj novac nije najvažnija stavka u životu

 

 

Leave A Reply