Malo ko zna kako izgleda prva žena Nebojše Glogovca koja mu je rodila dva sina (FOTO)

0

Prije nekoliko dana je bila godišnjica od smrti velikoga srpskoga glumca Nebojše Glogovca, a koji je napustio ovaj svijet nakon veoma teške bolesti u godinama kada je tek trebao da napravi svoje najveće uloge, mada i ono što je ostalo iza njega biće upisano zlatnim slovima u istoriji srpskoga pozorišta i kinematografije.

Mnogi od glumac su na taj dan se prisjetili svoga rada sa Nebojšom i svi su bili jedinstveni u mišljenju da je bio jedan od najvećih glumaca ikada u Srbiji i da je njegova prerana smrt veliki gubitak za srpsku i balkansku glumačku umjetnost.

Oglasi - Advertisement

Ostati će nezaboravne njegove filmske role u filmovima kao što su bistvo sa predumišljajem, Do koske, Kada porastem biću kengur, Munje i mnogi drugi filmovi koje ćemo još dugo gledati, ali nekako je najupečatljivija njegova uloga u filmu ”Ustav Republike Hrvatske” koji je bio i jedan od njegovih posljednjih filmova i za koji se mnogi slažu da je tim filmom Nebojša pokazao svu svoju veličinu, vještinu i talent.

Nebojša je imao 28 godina kada se 1996 godine vjenčao sa slikarkom Minom, a na vjenčanju mu je kum bio glumac Vojin Ćetković. U tome braku Nebojša je sa Minom dobio dva sina, Miloša i Gavrila. Nakon razvoda od Mine , Nebojša se još jednom oženio sa Milicom, i u tom braku je dobio kćerku Sunčicu

Malo ko i zna kako izgleda prva supruga Nebojše Glogovca, koja nikada nije imala neku preveliku želju da se eksponira u javnosti, ali je ipak, tu i tamo osvanula neka njena fotografija koja podsjeća na neke bolje dane kada je Nebojša bio živ.

 

 

 

 

Leave A Reply