Malo ko zna da je majka Anabele Atijas pokušala da oduzme sebi život i da je to obilježilo Anabelin život za sva vremena: Danas Anabelina majka izgleda ovako

Anabela Atijas, majka rijaliti zvijezde Lune Đogani se zadnjih mjeseci često nalazila u centru pažnje medija zbog raznih stvari, ali malo je toga lijepoga.

Prvo je Anabela naišla na osude javnosti jer je podržavala vezu svoje kćerke u rijalitiju i to sa oženjenim čovjekom, a zatim je na naslovnice tabloida i portala došla jer je bila direktan učesnik skandala nasilja u porodici, gdje je Anabela pretrpjela nasilje od strane svoga muža, pa se o tome pisalo na dugo i na široko.

Međutim , malo ko zna za jedan događaj iz Anabelinog života, zaj ednu dosta strašnu situaciju , koja je u neku ruku i obilježila Anabelin život.

Prije nekoliko godina, Jadranka Polutak, majka Anabele Atijas, koja trenutno živi u Švedskoj je pokušala da izvrši samoubistvo. Prema nekim medijima, Jadranka je pokušala da se ubije tako što je uzela prekomjernu dozu tableta  i sedativa, a li srećom, brzom reakcijom Anabeline sestre Romanele, Jadranka je brzo prevezene u bolnicu, gdje joj je brzo pružena adekvatna pomoć i tako joj je spašen život.

Nikada se nije saznalo zbog čega se Anabelina majka odlučila na ovaj potez, ali je Anabela tada otvorila svoju dušu, da bi barem malo sebi olakšala u tim veoma teškom trenucima.

Pa je tako medijima rekla da sve to što se desilo njenoj majci je probudilo nju iz dubokog i zimskog sna, pa je zbog toga počela da drugačije gleda neke ljude i stvari oko sebe, a također i mnogobrojne medijske naslove sada gleda drugim očima, tako da je više ne zanimaju banalnosti koje su drugima važne i kojima se pojedini bave.

 

Comments are closed.