Malo ko može i da povjeruje da je on bio prvi muže Sanje Kužet iz Zvezda Granda: Stariji je od nje, a evo i kako je Lepa Brena bila umješana u tu vezu (FOTO)

Zvezde Granda su sigurno najgledanija i najpopularnija muzička, talent emisija na ovim prostorima, i svi učesnici unutar ove emisije , počevši od članova žirija pa nadalje su postigli veliku popularnost učestvovavši u ovome šou.

Pa je tako veliku popularnost stekla i voditeljka ove emisije Sanja Kužet, koja već nekoliko godina unazad krije i jednu veliku tajnu.

Poznato je da se nedavno Sanja udala po drugi puta i da je u tome braku dobila i sina, ali je manje poznato da je Sanja prije nekih devet godina bila udata za jednog od članova obezbjeđenja vlasnika Pink Televizije, Željka Mitrovića. Taj čovjek se zove Zoran Piper i sa njime je Sanja dobila i sina Andriju

Ono što se također manje zna je da je na njihovome vjenčanju kuma bila Lepa Brena, a Sanja je na Pink televiziji tada radila kao voditeljka vremenske prognoze.

Prema nekim izvorima koji su veoma bliski Sanji, za tu njenu vezu kažu da je to bila ljubav na prvi pogled, a Sanja je i tada bila jedna od najatraktivnijih voditeljki na televiziji, a Zoran kada ju je ugeldao, bio je veoma uporan, tako da je na kraju Sanja popustila, pa su ušli u vezu koja je na kraju završila i brakom, ali i sa rođenjem sina. Prije vjenčanja su se zabavljali samo nekoliko mjeseci, pa je i to jedna zanimljiva činjenica.

Svadba je bila organizirana u Interkontinentalu, a priča se da nije bila niti malo jeftina, a evo kako je i Sanja prije nekoliko godina pričala o svome bivšem mužu.

 

 

 

Comments are closed.