Malo ko može i da povjeruje da je bila sa njim: Danas je Slavica Ćukteraš u sretnoj vezi sa golmanom, a prije njega je bila u vezi sa muškarcem kojeg je krila kao zmija noge (FOTO)

Kada se piše i govori o ljudima sa estrade, posebno kada su pjevači i pjevačice u pitanju, onda pored pjesama koje ti ljudi rade u svome poslu, fanovi i obožavatelji se svakako veoma interesuju i o privatnim životima svojih ljubimaca, a posebno ih interesuje ljubavni ili emotivni život pojedinih.

Mediji se naravno trude iz sve snage da saznaju što više o životima poznatih estradnjaka, a svakako im je najdraže kada uspiju da dođu do neke pikanterije ili do informacije iz prošlosti za koju malo ko zna.

Kada je u pitanju popularna pjevačica Slavica Ćukteraš, za nju se zna da je već nekoliko godina, u sretnoj vezi sa fudbalskim golmanom Vladom Avramom, a sa kojim je 2016. godine dobila i kćerku, kojoj su dali ime Viktorija

Međutim, prije Vlade, Slavica je bila povezivana sa mnogim muškarcima, mada se o njenom ljubavnom životi relativno malo zna, jer ga je Slavica veoma dobro krila od javnosti

Mada i ona sama nema neki običaj da se često pojavljuje ili oglašava u javnosti, ipak su njeni muškarci velika nepoznanica za javnost i malo se zna ko su bile njene ljubavi prije Vlade.

Zna se da je jedno vrijeme u vezi bila sa Stefanom Tanaskovićem, ali se njih dvoje skoro nikada nisu zajedno, javno eksponirali, ali je po mnogima to bila jedna od stabilnijih Slavičinih veza. Priča se da su njih dvoje bili zaista ludo zaljubljeni jedno u drugo, i da je bilo priče i o braku i zajedničkom životu, ali je njihova veza iz nekoga razloga prekinuta, a poslije Stefana, Slavica je započela svoju vezu sa Vladom Avramovim.

Inače Stefan je bratanac nekadašnjeg fudbalera Crvene Zvezde, Mitra Mrkele koji je najviše poznat po tome da je bio u braku sa glumicom Lidijom Vukičević

 

 

 

Comments are closed.