Malo ko je vidio kako izgleda kćerka glumice Dubravke Mijatović i glumca Gorana Radakovića: Sličnost majke i kćerke je nevjerojatna, a priča se da je i talentovana na roditelje (FOTO)

Poznata srpska glumica Dubravka Mijatović je, a možda to mnogi i ne znaju, majka i ima dvije kćerke. Njene nasljednice se vrlo rijetko pojavljuju  u javnosti, pa je stoga rijetko ko i uspio da ih vidi, a i sama glumica se trudi da svoj privatni život zadrži za sebe.

Dubravka ima kćerku Ivu koju je dobila u svome prvom braku sa glumcem Goranom Radakovićem, dok je mlađu kćerku Saru dobila sa pokojnim glumcem Marinkom Madžgaljem.

Oglasi - Advertisement

Inače, Dubravkina starija kćerka Iva je nedavno napunila 18 godina i mada glumica nikada javno nije govorila o svome braku sa Radakovićem, on je svojevremeno govorio o Mijatovićki, kao roditelju, pa je novinarima dao sljedeću izjavu:

Duda je dobra majka, baš kao što se i ja trudim da svojoj kćerki budem dobar otac. Dobila je nedavno drugu kćerku i oboje oko Ivinog vaspitanja sarađujemo. To je to – rekao je Goran jednom prilikom u razgovoru sa novinarima.

Goran je potvrdio i da je njihova kćerka Iva naslijedila talent od njih dvoje i da ako bude željela da se bavi glumom sigurno će biti veoma kvalitetna u tome.

Dubravki i Goranu već danima na društvenim mrežama čestitaju punoljetstvo kćerke i mnogi su zadovoljni na koji je način Iva proslavila svoj rođendan sa svojim društvom bez kontrole starijih likova.

Dubravka Mijatović je uvijek smatrana za veoma dobru i talentovanu glumicu, ali joj mnogi zamjeraju da je veoma zatvorena i nepristupačna osoba, a najviše joj na to zamjeraju njene komšije koje su novinarima izjavile, da viđaju Dubravku svakodnevno i da rijetko kada pozdravi bilo koga od njih za razliku od njenih roditelja koji stanuju nedaleko od Dubravke, sa kojima se uvijek svi lijepo ispričaju i ispitaju za život i zdravlje.

 

 

Comments are closed.