Mala djevojčica je čula svoju najdražu pjesmu i potpuno se izgubila u njoj, a njena mama je sve snimila na kameri (VIDEO)

Svako od nas ima neke stvari koje su nam najdraže i koje nas podsjećaju na neke trenutke koji su  naše živote označili srećom.

 

Oglasi - Advertisement

Tako je nekako i sa muzikom i pjesmama. Svako od nas kada na radiju ili na televiziji čuje neku svoju najdražu pjesmu, odmah traži da se pojača zvuk i počne da pjeva i da pleše koliko god može i situacija dozvoljava. Postoji ta neobjašnjiva magija kada počnete da pjevate pjesmu u kojoj ste se prepoznali i koja vas podsjeća na neke samo vaše uspomene koje vam bude neku nostalgiju.

Uopšte nije bitno koliko godina u tim trenucima imate, da li ste mlađa ili starija osoba, muzika pokreće sve u vama bez obzira i ako ste imali loš dan do tada. Muzika zna da nas probudi iz najvećeg sna i letargije i da probudi neke osjećaje u nama za koje smo mislili i da ih više nemamo.

Ova mala djevojčica sa videa je savršeni dokaz i primjer svega navedenog. Ona se u jednome trenutku potpuno unijela u svoju pjesmu, da je potpuno smetnula s uma da nije sama i da ima još nekih ljudi oko nje. Nije se obazirala na prisutnost drugih , već je u nekome svome svijetu uživala u zvukovima muzike.

Jedna mama je snimila svoju curicu koja se vozila na zadnjem sjedištu automobila, i sve ono što je napravila slušajući pjesmu je preslatko. Vidi se da zaista uživa slušajući muziku i da joj se potpuno predaje, toliko da se i izgubi u njoj ne neke trenutke.

Ovo je jedan zabilježeni trenutak koji na prelijep način pokazuje svu moć muzike.

Pogledajte video i uživajte.

Comments are closed.