Mada je još u braku sa Anom Sević, Darko je ipak zaprosio Marinu: Prsten koji je kupio je ogroman, a Marina se odmah pohvalila sa njim na društvenim mrežama- Sigurno je morao da dobro otvori novčanik (FOTO)

O malo kome se u zadnje vrijeme toliko pisalo kao o Darku Laziću, veoma popularnom i telentovanom pjevaču koji je bio veoma sklon da ulazi u razne probleme tokom svoje karijere jer je bio veoma sklon da konzumira alkohol i razne druge opijate.

Pa je tako u oktobru prošle godine doživio veoma tešku saobraćajnu nesreću zbog koje mu je život bio u velikoj opasnost, pa je čak neko vrijeme morao da provede u vještačkoj komi, da bi ga doktori uspjeli spasiti.

Darko je prije nesreće bio u braku sa pjevačicom Anom Sević, a sa njom je dobio kćerku Lorenu, da bi njih dvoje i prestali živjeti zajdeno  nekoliko mjesci prije same nesreće.

U međuvremenu od odlaska od Ane pa do nesreće Darko je krenuo u vezu sa mladom djevojkom Marinom Gegić, koja mu je bila i aktuelna djevojka kada se nesreća desila.

Tokom Darkovog boravka u bolnici saznalo se da je Marina i trudna, te da nosi dječaka, što ja Draku bio dodatni motiv da se što bolje i što brže oporavi.

I mada Darko nikada nije zvanično, papirima raskinuo sa Anom Sević, to ga nije ovih dana spriječilo da zaprosi svoju djevojku Marinu, koja je trenutno u sedmom mjesecu trudnoće.

Darko je jednostavno samo kleknuo pred Marinom, pred svim prisutnim ljudima i zaprosio, amlada je sa suzama u očima rekla svoje konačno DA.

Naravno da se Marina odmah morala pohvaliti svima sa svojim vjereničkim prstenom, pa je tako prvo na Instagramu objavila fotografiju uz koju je napisala kako je najsretnija žena na svijetu, a onda se na drugoj fotografiji pohvalila i sa vjereničkim prstenom koji očito nije bio baš jeftin.

Comments are closed.