Mačke mogu iscijeliti neke bolesti i zaštititi kuću i cijelu porodicu: Ali samo na ovaj način (FOTO)

Mnogi vjeruju da mačke, kao životinje, ali i kao kućni ljubimci imaju mnoge sklonosti i moći u zaštiti ljudi. Mačke kao takve neće zaštiti samo svoga vlasnika, nego i cijelu njegovu porodicu, ali i dom, kuću ili stan u kojem svi oni žive.

Oglasi - Advertisement

Kada mačka dođe do vas, i počne da se trlja od vašu nogu ili neki drugi dio tijela, to nikako ne treba da vam smeta ili da vas plaši, jer mačka u vama prepoznaje i osjeća pozitivnu energiju koju svojom prisutnošću i blizinom čuva, i ne dozvoljava da ode od vas.

Mnogi ljudi smatraju  mačke sebičnim i veoma lukavim životinjama, a li stvar je u tome da one veoma lako prepoznaju zle ljude i one koji imaju negativnu energiju u sebi, one to jednostavno osjete, pa takve ljude i izbjegavaju i gledaju da im se ne približavaju.

Nikada ne odgurujte mačku od sebe jer je to način da od sebe odgurnete i pozitivnu energiju koju ona nosi sa sobom

Mnogi smatraju i da su mačke prave zaštitnice doma, jer po nekim vjerovanjima, one štite domove od zlih duhova, a vjerovanja su da mačke svojim aurama mogu da ustanove da li u domu ima zlih duhova ili ne.

Ukoliko primjetite da vaša mačka često, ili skoro stalno stoji na jednome mjestu i zuri u određenu tačku, znajte, a takva su vjerovanja, da na tome mjestu postoje određeni duhovi

Da bi ste uklonili te zle duhove potrebna vam je žalfija, koju trebate da imate u kući, a vjerovanja su da ako mislite da vam prijeti neka opasnost, da trebate tada da milujete mačku sa obije ruke, a posebno se treba milovati njena lijeva šapa. Vjerovanja su da milovanje mačke može da iscijeli i neke bolesti.

 

Comments are closed.