Luksuz na sve strane: Pogledajte kako izgleda Brenina vila od 2 miliona eura: A tek kada vidite njenu unutrašnjost i dvorište (FOTO)

Fahreta Jahić, ili kako je još poznatija, Lepa Brena spada za najveću zvijezdu estrade sa ovih prostora ikada.

Ono što je ona napravila na ovim prostorima u vrijeme bivše Jugoslavije, tokom osamdesetih nije napravio niti jedan pjevač ili pjevačica u regiji, a njena popularnost u to vrijeme se slobodno može mjeriti sa popularnošću nekih velikih svjetskih zvijezda.

Oglasi - Advertisement

I dan danas Lepa Brena spada u sam vrh zvijezda sa ovih prostora, ali pored pjevačke karijere  Brena se pokazala i kao izuzetan biznismen, pa tako sa svojim suprugom, nekadašnjim teniserom Slobodanom Živojinovićem vodi nekoliko veoma uspješnih kompanija, a ujedno je i jedan od suvlasnika Grand produkcije.

Naravno da je uz svu tu uspješnu karijeru Brena zaradila i velike količine novca, koje je pametno ulagala u druge poslove kao i u nekretnine, a sada pomalo ulaže i u karijere svoje djece.

Jedna od nekretnina u kojoj Brena i provodi najviše vremena je svakako njena luksuzna vila na Bežanijskoj kosi, koja se trenutno procijenjuje da vrijedi najmanje 2 miliona eura.

Brena je dozvolila i nekim ljudima iz medija da fotografišu pokoji kutak njenoga doma, da i šira javnost barem malo vidi kako ona i njena porodica žive.

Vidi se da je Brena pomno birala svaki predmet koji je stavila u svojoj kući i da je sve napraljeno na način da svako ko bude ugušćen u njenoj kući se osjeća kao da je u svome domu.

Vila je ogromna, a u u okviru vile je i nekoliko garža u koje je smješten vozni park Živojinovića, koji svakako nije mali.

Brenin sin Stefan , kada je odlučio da krene majčinim stopama i da sam započne pjevačku karijeru, iskoristio je baš ovu vilu za snimanje spota za svoju prvu pjesmu ”Druga liga”, na kojem se može vidjeti i bazen kojeg Živojinovići posjeduju u okviru ove veleljepne vile.

 

 

 

 

 

Comments are closed.