Ljutiti Enis Bešlagić podigao veliku prašinu objavom o izborima: Slijedi egzodus, a onda spomenuo NJU! (FOTO)

Protekle nedelje u Bosni i Hercegovini su održani opšti izbori u Bosni i Hercegovini. Birali su se predstavnici za parlamente države, entiteta i kantona, ali i članovi Predsjedništva BiH. Rezultati pokazuju da razočarenje naroda baš i nije toliko jer su i ovaj puta izabrali sve one koji ovu državu već 28. godina drže na poziciji najnerazvijenije i najkorumpiranije države u Europi, dok je po korumpiranosti u vrhu i u cijelom svijetu.

Oglasi - Advertisement

Ipak, velika većina državljana BiH zaista jeste razočarana rezultatima izbora, pa su s pravom , mnogi od njih počeli da razmišljaju o napuštanju ovih prostora, gdje se očito, još dugo, neće ništa promijeniti, da pokušaju da neku svoju egzistenciju i mir nađu u nekim zemljama zapadne Europe.

Iako je već duže vrijeme upozoravao na veoma lošu političku situaciju u BiH, poznati bosanskohercegovački glumac Enis Bešlagić, iako je bi željan velikih promjena, i sam je zaključio da se one neće desiti skoro.

Pa se tako, poslije objavljivanja rezultata Bešlagić oglasio i preko društvenih mreža, na kojima je objavio fotografiju njemačke kancelarke Angele Merkel, a ispod fotografije je napisao sljedeće:

”Izabrali su tebe u BiH. Pobijedila si. Stižu ti građani BiH, a ostaju predsjednici bez zuba i glasači kojima je dobro već 30 godina”.

Vidljivo je iz njegove objave da Bešlagić smatra da se loša situacija u BiH nastavlja i da sa vremenom i izabranim političarima samo može biti gora, te da će zbog toga mnogi građani BiH izabrati opciju da emigriraju iz nje da pokušaju naći sebi bolji život u Njemačkoj i nekim drugim zemljama. Veliki je strah da će se vrlo skoro dogoditi pravi egzodus BiH građana ka zemljama zapadnog svijeta.

Komentara ispod Bešlagičeve objave nema jer ih je glumac isključio

Comments are closed.