Lidija Vukičavić nakon Dubaija otvorila novinarima vrata svoga doma: Kada su vidjeli unutrašnjost njenog stana ostali su bez riječi, a neki luksuzni detalji će vas posebno iznenaditi (FOTO)

Lidija Vukičević je poznata srpska glumica koji je svoj vrhunac karijere nekako doživjela na samome početku svoje karijere tumačeći lik Violete u poznatoj seriji Bolji život, koja je od strane medija proglašena za najbolju porodičnu seriju ikada snimljenu na ovim prostorima.

Poslije ove uloge Lidija je igrala u još nekim filmovima, kao i serijama, ali nikada nije napravila neku zapaženu ulogu koja bi barem malo mogla da se uporedi sa ulogom razmažene Violete iz Boljeg života.

Ipak, bez obzira na ne baš neke uspjehe kada je gluma u pitanju, Lidija je i dalje veoma interesantna javnosti, a posebno medijima, a najviše zbog njenoga atraktivnog izgleda, koji je fenomenalan, unatoč činjenici da je već dobrano ušla u šestu deceniju života.

U jednom se periodu svoga života okušala i u politici, ali to ju je držalo samo jedan mandat, ali i to je bilo dovoljno da bude u centru pažnje medija i javnosti.

Ovih se dana Lidija Vukičević vratila sa svoga odmora iz Dubaija, a sada je odlučila da ljudima iz medija pokaže i kako izgleda dom u kojem se ona sklanja od svega i svakoga i koji je njena oaza mira i bjekstvo od svakodnevnice.

Njen dom je još uvijek praznično okićen, ali neki od detalja u kući će vas sigurno oduševiti

Pa je tako i Lidija novinarima rekla da već nekoliko godina unazad ima običaj da po nekoliko dana kiti jelku, jer želi da svaki detalj na njoj bude baš onakav kako ona želi. Jelka će, kako Lidija kaže, u njenoj kući da stoji do polovine februara. Kada je dekoracija njenoga stana u pitanju. Lidija kaže da sve radi sama, a da njena porodica i prijatelji samo dođu na gotovo da se fotografišu i da objavljuju slika na društvenim mrežama.

U nastavku pogledajte kako lijepo i luksuzno izgleda Lidijin dom.

 

 

Comments are closed.