Lepa Lukić u velikom bolu zbog Divne Karleuše: Bile su najbolje prijateljice u rijalitiju, ali nisu se dugo čule, a Lepa je otkrila razlog zašto je to bilo tako (FOTO)

Svi mediji u Srbiji, ali i većina medija u regiji je objavila vijest da je majka poznate pjevačice Jelene Karleuše, Divna Karleuša nagon duge i teške borbe sa opakim oboljenjem preminula u svojoj 61. godini u Beogradu. Veliki dio estrade Srbije je neprijatno iznenađen ovom viješću, a poruke saučešća dolaze sa svih strana na adresu porodice.

Šok je veliki na samoj estradi, a svakoga sata se javi neka od javnih ličnosti sa svojom izjavom povodom smrti poznate radijske voditeljice.

Pa je jedna od osoba koja je više nego šokirana smrću Divne Karleuše je i poznata pjevačica lepa Lukić koja je za smrt svoje velike prijateljice saznala od svoga prijatelja iz Makedonije Bokija 13. Njih troje su, za one koji to manje znaju, bili i najbolji prijatelji tokom njihovoga učešća u rijalitiju Veliki brat.

 

Lepa je vidljivo potresena gubitkom prijateljice, a novinarima je kroz suze rekla kako joj je ovu veoma tužnu vijest javio Boki 13. Priznala je Lepa da nije dugo vidjela Divnu, ali je znala za njene zdravstvene probleme, pa stoga i nije željela da je puno smeta i da je stalno zapitkuje o tome, a sada joj je, kako je priznala novinarima, i žao što je nije češće zvala.

Podsjetila je novinare kako su se njih dvije izvrsno družile u Velikom bratu, i da svo vrijeme pokušava da stupi u kontakt sa nekim iz njene porodice, te da sazna kada je Divnina sahrana, ali joj za sada to ne uspjeva jer su svi nedostupni, a ni na fiksni telefon koji ona ima niko se ne javlja.

Rekla je još Lepa Lukić da joj je mnogo žao zbog Divne i da se još ne može oporaviti od šoka jer je bila divan prijatelj i još bolja osoba, te žena borac koju je krasila nevjerojatna iskrenost.

 

 

 

Comments are closed.