Lepa Brena načisto poludjela zbog Aleksandre jer smatra da joj uništava posinka: I Brena i Boba pobijesnili kada su čuli šta su uradili Filip i Aleksandra

Mnogo se posljednjih dana pisalo o tek započetom braku Filipa Živojinovića i Aleksandre Prijović, a posebno o Aleksandrinoj trudnoći koja se polako približava kraju, pa bi se prinova, tj. sin trebao roditi već početkom iduće godine.

Kako neki mediji prenose, ovih dana je ovaj mladi bračni par morao ući u kredit da bi sebi kupili stan u Americi, na koji su se namjerili da ga imaju.

Oglasi - Advertisement

Mediji prenose da je Lepa Brena načisto poludjela kada je čula za ovu njihovu odluku, da kupe stan od nekih 200 kvadratnih metara i uopšte nije htjela da učestvuje u sufinanciranju ove njihove želje.

Breni je posebno teško palo što se Filip i Aleksandra nisu posavjetovali sa njom i Slobodanom Živojinovićem oko ove investicije, jer  Živojinovići već posjeduju neke nekretnine u Americi, pa je bilo logičnije da manji stan koji već imaju, prodaju i uz određenu doplatu kupe taj veći stan , koji se toliko sviđa Aleksandri i Filipu.

Breni i Bobi je jasno da će Aleksandra trebati malo veći komfor kada beba dođe, ali im oboma nije jasno da neko tako lako ulazi u rizične investicije i zaduživanja pored nekretnina koje već postoje, a poznato je da je Aleksandra prekinula nastupe zbog trudnoće, a Filip i ne zarađuje baš toliko da bi se mogao upustiti u tolika dugovanja.

Međutim, izgleda da Filipa to nije puno zabrinjavalo, već je završio svu potrebnu dokumentaciju, uzeo kredit u banci i svojoj dragoj kupio stan od 200 kvadrata u Americi.

Aleksandra i Filip žele da se što prije usele u svoj novi stan, i žele da brzo krenu u uređivanje sobe za bebu, da sve bude na svome mjestu kada beba dođe na ovaj svijet.

 

 

Comments are closed.