Leontina žestoko reagovala na saznanje da će Kija Kockar biti članica žirija ”Pinkovih zvezdica”: Nije baš birala riječi kada je govorila o Kiji

Ako je neko poznavalac muzike i ako neko zna da prepozna kvalitetu i talent, onda je to svakako Leontina Vukomanović, pjevačica i autor koja je sama otpjevala na desetine hitova, za druge napravila i mnogo više hitova.

Uskoro treba da krene i nova sezona Pinkovih zvezdica, već se odavno priča koji će pjevači ili ljudi iz muzičkog svijeta biti u žiriju, pa je i Leontina dala svoje neko viđenje i sud što se tiče nekih imena koji su isplivali u javnosti i koja su potencijalni, novi članovi žirija ovoga talent showa i koji će se pridružiti Leontini kod ocjenjivanja mladih talenata, tj. djece

Posebno je imala dosta toga reći za Kiju Kockar i Natašu Bekvalac.

Pa je tako Leontina rekla da razumije da eventualni angažman Kije Kockra će povećati  gledanost emisije jer je njena trenutna popularnost neupitna. Posebno jer se i sam žiri pomalo učmao, pa je možda i dobro da se vidi neko novi, možda zanimljiviji.

Mada je njen komentar na saznanje da će Kija biti dio žirija shvaćen dvojako, Leontina je rekla da je sve to samo biznis i kada je već pristala biti dio toga mora i da otrpi neke stvari.

Podsjetimo, Leontinin komentar na Kiju kao člana žirija je bio:

”Bravo mala, jučer si se tek ispilila, sada svi zajedno idemo, udarnički”.

Dok, kada je riječ o Nataši Bekvalac, Leontina kaže da jedva čeka da sa njom surađuje i da bi Nata svakako bila i njen izbor za člana žirija, jer je talentovana, popularna, a i sama je krenula kao mala djevojčica sa ovakvim takmičenjima, pa joj nije stran taj osjećaj i šta se sve dešava u djeci kod ovakvih nastupa, pa će stoga Natašini savjeti tim malim takmičarima svakako dobro doći.

 

L

Comments are closed.