Kupila je samo 4 jeftine police u IKEI koje nije postavila na zid već je od njih napravila genijalnu stvar koju su mnogi poželjeli u svome stanu (VIDEO)

U današnje vrijeme, kada se svaki trošak pomno planira i dobro se razmišlja prije nego  li se uđe u bilo kakve kupovine, sama kupovina namještaja je nešto što nikada nije jednostavno, zahtjeva mnogo vremena kod samoga biranja, a najčešće nije niti malo jeftino.

Izbora zaista ima, mnoge prodavnice imaju sve što vam srce i duša zamisle, ali sve se to oko namještaja mora veoma pomno isplanirati, provjeriti, tako da se sve što imate namjeru nabaviti ili kupiti uklapa u vaš stambeni ili kućni prostor, kao i da se slaže sa svim drugim namještajem kojeg imate.

Oglasi - Advertisement

Stoga, nije niti malo rijetko da mnogi parovi ili ljudi znaju i mjesecima ići po raznim prodavnicama namještaja, tražeći idealni komad, koji neće biti ni previše skup , a koji će ispunjavati sve njihove zamisli, i uklopiti se u sve ono što već imaju u kući ili u stanu.

Međutim, nekada je potrebno imati smo malo mašte, volje i znanja , pa od nekih drugih komada namještaja napraviti komad koji je vama potreban, tako da i finansijski dobro prođete, a i ono što napravite da bude funkcionalno, lijepo i da se uklapa u vaš enterijer.

Djevojka po imenu Čelsi Mejson je na taj način sebi napravila fantastičan krevet, sa kojim je dobila i dosta prostora za skladištenje drugih stvari, što je svakako sjajno rješenje za male sobe kao što je ima Čelsi, a na kraju krajeva sve je i mnogo jeftinije nego kupiti novi krevet.

Ono što je Čelsi uradila je da je prvo u IKEI kupila jeftine police koje naravno nije imala namjeru da koristi kao police, već je uz malo alata i uz malo vještine napravila nešto što joj je stvarno bilo potrebno.

Prvo što je Čelsi uradila je bilo da sve te police sklopila.

Na njih je zatim postavila daske.

Na vrh svega je došao i dušek, a ispod svega se napravio veliki prostor u kojeg se mog odlagati neke stvari, poput knjiga, garderobe ili drugih predmeta.

Na ovome videu možete detaljno da vidite kako da dođete do ovakvog komada namještaja:

 

 

 

 

 

Comments are closed.