Kuća joj je bukvalno usred njive: Ovako izgleda unutrašnjost kuće Seke Aleksić- Ovo je malo ko očekivao (FOTO)

Nekako je postalo pravo pomodarstvo da pojedine zvijezde estrade puštaju novinare među svoja četiri zida i da prave reportaže o njima, i na taj način pokažu javnosti i svojim obožavateljima u kojem luksuzu i na koji način oni žive i šta su sve stekli tokom svoje karijere i koliko su ponosni na sve to.

Tako smo već imali priliku da zavirimo u kuće i stanove Mileta Kitića, Lepe Brene, Jelene Karleuše, Cece Ražnatović, Miloša Bojanića, Zorice Brunclik, pa smo na svoje oči mogli da vidimo šta su sve te velike zvijezde estrade uspjele da naprave tokom svoje karijere i u šta su najviše ulagali tokom svoga života a i karijere.

Tako je ovih dana i popularna pjevačica Seka Aleksić, ali putem društvenih mreža pokazala šta ona ima sve u svojoj kući i kakvim luksuzom ona raspolaže.

Seka je svoju kuću napravila bukvalno na livadi, a cijela kuća je ograđena velikim bijelim zidom koji je štiti od raznih znatiželjnika.

Seka je na svome Instagram profilu objavila fotografije iz svoje kuće, a na fotografijama se nalaze njena spavaća kuća, gostinjska soba, kao i kupatilo, a mnogi od njenih velikih obožavatelja su primjetili i komentirali kako cijeli njen dom odiše nekom romantikom, mirom, spokojom i skladom

Ono što su većina onih koji su gledali fotografije i komentarisali iste primjetili je da je u Sekinom domu veliki broj svijeća i da ih ima na svakome dijelu kuće.

Sama Seka je izjavila da joj je kupatilo omiljeni dio kuće i da u njemu provodi neke svoje najljepše trenutke.

Kako neki mediji navode, Seka je u samu kuću uložila negdje oko pola miliona eura, ali planira da ulaže još malo, ali nekada na proljeće.

Ne tako davno pokazala je i u emisiji Ami G show kako izgleda njena kompletna kuća, a to možete da vidite i na ovome videu na kojem se može vidjeti i Sekin veliki bazen , kao i posebno uređena kućica za njene pse..

 

 

 

 

 

 

Pjevačica je uživala i u nedjeljnom sunčanom danu i opustila su dvorištu pored bazena.

Comments are closed.