Kristijan Golubović iz zatvora poslao brutalnu poruku Tomoviću : Čim izađem sa robije ulazim u Zadrugu, nema tebi povratka u Crnu Goru! (VIDEO)

Nakon veoma turbulentnog dana u Zadrugi 2., u kojem je Vladimir Tomović, isprovociran pričom Aleksandre Subotić i njenoga momka Davida sramno udario Aleksandru u lice, te je nakon toga odmah diskvalifikovan, u program ovoga rijalitija je odmah puštena poruka Kristijana Golubovića, koji je imao jedni poruku za Crnogorca.

Oglasi - Advertisement

Pa je tako Kristijan u svojoj poruci poručio Tomoviću da je jadnik koji samo kuka zbog nedostatka hemije i da bi volio da vidi kako bi on preživio sve ono što je Kristijan preživio u rijalitiju, kada je spavao samo 4 sata dnevno i živio od dva parčeta proje i šolje mlijeka.

Nije zasmetalo Kristijanu što je Tomović tu i tamo znao da nasrče na pojedine sportiste u rijalitiju, ali mu je zasmetalo što glumi mangupa pred ženama, kao i što je veoma verbalno agresivan. Pa je Kristijan poručio Tomoviću da bude oprezan sa ženskim reakcijama, jer će mu jednom, neka žena u strahu opaliti šamarčinu pred kamerama, a tada mu nema od sramote povratka u Crnu Goru.

Pa je onda Kristijan počeo i da upoređuje Tomovića i sebe, govoreći kako Tomović u tim godinama nema ni kučeta ni mačeta, dok on (Kristijan) ima sina od 13 godina, milione, kamione, proputovao je svijet. Samo na robiji, rekao je Kristijan, pročitao je 5.000 knjiga, trenira sve sportove, a da nikakvu hemiju ne uzima. Pa mu je i rekao da vjerovatno svojom agresijom prema ženama krije da u stvari voli muški spol.

Na kraju je Kristijan poručio Tomoviću da se dobro drži kada se on vrati sa robije, jer će tada raditi samo kao taxi vozač, ako i to bude mogao raditi, a onda mu je dao i savjet kako da postupa sa Stanijom, rekavši da Stanija treba alfa mužjaka, a ne latentnog biseksualca.

Na kraju je Kristijan poručio svima da uskoro izlazi sa robije i da postoje velike šanse da i on uskoro postane učesnik Zadruge.

 

Comments are closed.