Konačno stigli Stanijini rezultati koji nisu niti malo dobri: Odmah se oglasila porodica Stanije Dobrojević, kao i Vladimir

Poznato je da bolest ne bira, i bez obzira na novac, popularnost i sve ostalo, niko od nas nije zaštićen od bolesti i svi se mi moramo paziti, jer niko nije imun od toga.

Zdravlje je ipak najprječe od svega, a to je i shvatila popularna rijaliti zvijezda i starleta Stanija Dobrojević, koja je , nakon što je dan provela van Bijele kuće u Zadruzi, ranim jutarnjim letom se uputila prema Njujorku, na veoma hitnu operaciju. Kako neki mediji i izvori navode. Stanija je već hospitalizirana, a sumnja se da Stanija ima većih problema sa štitnom žlijezdom, dok opet neki drugi izvori navode da se radi o nekim stanovitim ginekološkim problemima.

Oglasi - Advertisement

Sada se samo stvaraju druge razne teorije, pa ima dosta onih koji mise da su silikoni koje je Stanija ugradila uzročnik zdravstvenih problema i da zbog njih mora na hitnu operaciju

Ono što se zna je da je Stanija imala veoma malo vremena da se vidi sa svojom užom porodicom, kao i sa par prijatelja. Imala je tek toliko vremena da sa sobom ponese zaista neophodne stvari i vrlo je brzo krenula za Ameriku.

Izvori bliski Staniji kažu da se starleta veoma dobro drži, da je pozitivna i da je sigurna da će vrlo brzo riješiti svoje zdravstvene probleme. Što se same Zadruge i rijalitija tiče, izjavila je da joj je veoma teško palo kada je Vladimir izašao iz Zadruge, i da se već poslije toga počela osjećati loše, tako da je možda to i iniciralo daljnje zdravstvene probleme.

U razgovorima sa članovima Stanijine porodice ljudi iz medija nisu mogli da saznaju ništa više, jer svi čuvaju tajnu o zdravstvenim problemima, tako da sve ostaje samo teorija i još uvijek se ne zna tačno koje zdravstvene probleme Stanija ima.

Njeni su planovi da poslije operacije se opet vrati u rijaliti, ali zbog ugovora ne smije da puno priča o tome, niti smije da se oglašava preko društvenih mreža.. Sve će se otkriti kada problem bude uklonjen i riješen, rekao je izvor blizak Staniji i njenoj porodici.

 

Comments are closed.