Konačno se pojavila fotografija Emine Jahović i turskog bogataša: Ne želi više kriti vezu i izgleda zaljubljeno kao nikada prije (FOTO)

Poznato je da se popularna pjevačica sa ovih prostora Emina Jahović, nedavno razvela od poznatog turskog pjevača Mustafe Sandala sa kojim ima dva sina. U posljednje vrijeme se uveliko priča da je Emina već pronašla novu ljubav i da je u vezi sa turskim bogatašem Sadetinom Saranom.

Sve do skora su njih dvoje veoma uspješno skrivali svoju vezu i svaki konekciju između njih dvoje, ali ovih dana je na društvenim mrežama osvanula njihova zajednička fotografija koja potvrđuje sve navode i informacije u vezi njih dvoje, a to je da njih dvoje jesu u vezi.

Oglasi - Advertisement

Poslije ljubavnoga kraha sa Mustafom Sandalom, Emina je jedan period poslije razvoda zapala u veliku emotivnu krizu i imala je velike probleme sa depresijom. Međutim, zadnjih par mjeseci izgleda da je Emina malo došla sebi jer je sve češće povezuju sa turskim bogatašem Saranom, a sve su češće priče da su njih dvoje zaljubljeni jedno u drugo preko ušiju.

Sve do skora njih dvoje nisu željeli da se zna za njihovu vezi, ali je ovih dana Saran objavio fotografiju na društvenim mrežama na kojoj se nalazi on, sa Eminom i sa članovima svoje porodice. Interesantno je da je Emina naslonila glavu na njegovo rame, što dokazuje veliku prisnost između njih dvoje.

Ipak, Emina i dalje izbjegava odgovore na sva novinarska pitanja u vezi njene ljubavi sa Saranom, dok je Saran ipak malo više komunikativan, ali ipak i on izbjegava da novinarima da bilo kakav konkretan odgovor.

Što se tiče odnosa između Emine i Mustafe, oboje tvrde da je odnos krajnje korektan, jer prije svega zbog sinova žele da ostanu u dobrim odnosima, ako ljubav više nije ono što ih veže.

 

 

 

Comments are closed.