Konačno se oglasila i Jelena Karleuša i najavila podizanja krivičnih prijava protiv ovih ljudi i medijskih kuća nakon skandala sa Vranješom (FOTO)

0

Vjerujemo da ste i vi sami primjetili da se zadnjih nekoliko sedmica samo pisalo o skandalu u kojem su glavne uloge imali pop diva Jelena Karleuša, njen suprug, fudbaler Duško Tošić i još jedan fudbaler Ognjen Vranješ.

Svima je već poznato da je skandal nastao kada su u javnost procurile eksplicitne fotografije koje je Jelene navodno slala Ognjenu Vranješu, sa kojim je navodno bila u preljubničkoj vezi, a koje je u njenom telefonu pronašao Duško Tošić, negdje ok Nove godine.

Oglasi - Advertisement

Nakon toga nije bilo dana a da nije osvanulo barem desetak tekstova na ovu temu. Počela su prepucavanja i ucjenjivanja sa sve tri zaraćene strane, umiješali su se i drugi pripadnici estrade sa svojim viđenjem cjelokupnog događaja.

Javnost se podijelila, jedni su bili na Jeleninoj strani, drugi su jedva dočekali da je još malo više napadnu i popljuju, a Jelena je sve to veoma teško podnosila pa u nekoliko navrata nije više mogla da izdrži pritisak medija, pa se sa bjekstvima iz Srbije prema Kini i u Dubai pokušala malo odmaknuti od svakodnevnih natpisa i naslađivanja javnosti

Sada se sve već pomalo smiruje, ali je pjevačica sada odlučila da obavijesti javnost o sljedećim koracima koje ima namjeru da napravi, a tiču se krivičnog i pravnog gonjenja pojedinih urednika, novinara ali i cijelih medijskih kuća.

Jelena se također zahvalila i nekolicini , kako je sama rekla, časnih novinara, koji nisu učestvovali u ovom progonu na nju i na njenu porodicu i u nezapamćenom kršenju nečijih ljudskih prava. jelena se i zahvalila svim svojim kolegama koji su stali uz nju i na njenu stranu, a u nastavku možete da pročitate cijelu njenu objavu.

 

Leave A Reply