Konačno istina isplivala na površinu: Ana objavila fotografiju na Instagramu i sa jednim detaljem objasnila svoj odnos sa Rastom i uzburkala sve fanove (FOTO)

U životu pjevačice Ane Nikolić i njenoga muža, pjevača Stefana Đurića Raste nikada nije dosadno, ali zadnjih je dana bilo poprilično burno . Jer kako neki mediji prenose ili su prenosili, Ana je podnijela zahtjev za razvod , a ujedno je i podnijela zahtjev uz tužbu kako bi dobila potpuno starateljstvo nad njihovom kćerkom Tarom. Mediji navode da je eskalacija bila u trenutku kada je pjevačica izbacila iz stana sve Rastine stvari.

Pisali su mediji da ovaj par već mjeseci ne živi zajedno, da bi se nakon svega oglasila i sama Ana Nikolić, ali ne sa izjavom i ne sa riječima, već na sasvim drugi, zanimljiviji način- fotografijom.

Ona je preko svoga Instagram profila objavila fotografiju koja je na najbolji način pokazala kakva je situacija u njenoj porodici i u odnosu između nje i Raste. Fotografija je napravljena u hodniku njihovoga stana na kojoj su pokazana tri para obuće, Tarine, Anine i Rastine cipele.

Na ovaj način je Ana poručila svima da je porodica na okupu i da se između nje i Raste situacija popravila i da su našli zajednički jezik, kao i da su prekinuli neslaganja.

Prije ove fotografije, kako su mediji navodili, njih dvoje su komunicirali samo preko advokata. Ali sada oboje, u kontaktima sa novinarima izjavljuju da su oboje sretni jer su uspjeli, bez obzira na sve , da u sebi sačuvaju to nešto dječje, koje ih i drži na površini i tjera ih da ne odustaju jedno od drugoga i od ovoga što sada imaju.

Neka im je sa srećom.

 

 

 

Comments are closed.