Komšije sa Banovog Brda iznenađene ponašanjem Ane Kokić nakon razvoda: Viđaju je svaki dan, a neki dijelovi njenoga ponašanja su mnogima interesantni (FOTO)

Informacija da se Ana Kokić nakon deset godina braka rastaje od svoga muža Nikole Rađena je iznenadila mnoge, pa tako i njen komšiluk, koji većinom tvrde da je upravo Ana sve ove godine držala porodicu na okupu, ali i da je svakako dovoljno jaka, i psihički i fizički da izdrži sve ovo što joj se dešava i što joj tek slijedi.

Pa je tako jedna Anina komšinica, koja Anu zna odmalena, rekla novinarima kako je Ana počela da pjeva kada je imala samo šest godina, pa se ta komšinica sjeća kako su ona i Anina majka Branka bile prva njena publika. Komšinica je priznala kako obožava Anu i da je gleda kao svoje rođeno dijete, kao i da osjeća kao i da ju je ona jednim dijelom odgojila. Komšinica smatra da je Ana jedna predivna žena, i priznala je da je vidjela natpise po novinama o njenome razvodu, ali da još nije stigla da razgovara sa Anom, mada će se i taj razgovor desiti, mada je primjetila da Ana ne izgleda uopšte tužno. Komšinica je mišljenja da će Ana sve to klako da prebrodi a da su joj u svemu tome najveća utjeha jene dvije kćerkice, koje su po komšinici najpametnije djevojčice na svijetu.

Komšinica je sigurna da će Ana iz svega ovoga utaći jača, jer je i prije sve druge probleme stoički izdržala

I druge komšija su također lijepog mišljenja o Ani, a mnogi za nju kažu da je veoma pristojna, da se uvijek svima prva javi i da pozdravlja, ali su mnogi i rekli da je mnogo ljepša kada je bez šminke, jer su je često imali priliku vidjeti u takvom izdanju kada ode do prodavnice.

 

Comments are closed.