Kolinda prišla Donaldu, a njegov pogled je odmah krenuo prema dole: Kada vidite njenu odjevnu kombinaciju biće vam jasan i Trumpov pogled (FOTO)

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović je zadnjih pola godine izuzetno zanimljiva medijima, pa tako ne prođe ni dan a da se ne objavi neka vijest o njoj. Sve je počelo još u Rusiji, na svjetskom prvenstvu u fudbalu gdje je Kolinda, svojim neobaveznim ponašanjem pobrala sve simpatije javnosti, da bi se nastavilo sa njenim izjavama koje se nikako nisu svidjeli predstavnicima vlasti zemalja u regiji, posebno u Srbiji i Bosni i Hercegovini.

Oglasi - Advertisement

Bilo da su u pitanju njeni politički angažmani ili diplomatski odnosi ili sasvim neformalno ponašanje.Bilo daje u pitanju njeno ponašanje koje dosta često i vrlo lako iz čiste diplomatije prerasta u sasvim opušteno i neformalno druženje i ćaskanje Kolinda je uvijek u centru pažnje.

Pa je tako ovih dana Kolinda učestvovala na svečanome ručku za sve sudionike opšte skupštine UN, koju je priredio glavni tajnik UN Antonio Gutereš.

Predsjednica Hrvatske je bila smještena za isti stol na kojem je sjedio i američki predsjednik Donald Trump. Fotografi su najviše pratili zbivanja baš  za tim stolom, pa su dosta često imali priliku da uhvate momente kada se Kolinda i Donald kucaju čašama i nazdravljaju jedno drugome.

Predsjednica Hrvatske se poslije pohvalila da je sa svojim američkim kolegom pričala cijelih 15 minuta i da je veoma važno da Hrvatska i Amerika u svim sferama imaju neke odnose i da se radi na poboljšavanju njihovih bilateralnih odnosa.

Svi su mediji komentirali izgled hrvatske predsjednice i svi su bili istoga mišljenja da Kolinda Grabar Kitarović nikada ljepše nije izgledala, a to je svakako primjetio i veliku ljubitelj žena Donald Trump koji nije skidao oči sa svoje koleginice i prijateljice.

 

Comments are closed.