Kolega Slobodan Vasić objavio snimak Darka Lazića koji je nastao prije nesreće i uzburkao cijeli internet: Darkove riječi ujedaju za dušu (VIDEO)

Već je svima poznato da je poznati pjevač Darko Lazić prije nekoliko dana doživio stravičnu saobraćajnu nesreću u kojoj je zadobio mnoge povrede od kojih su neke opasne i po život.

Darko je odmah poslije nesreće smješten u bolnicu u Zemunu gdje ga veliki tim stalno nadzire i pokušava da uradi sve što je u njihovoj moći.

Darko je već imao nekoliko operacija zbog problema sa unutrašnjim krvarenjem. Izvađena mu je i slezena, a kako neki mediji prenose, doktori se trude da mu sačuvaju nogu jer su povrede noge velike i Darko je na jednoj nozi imao višestruke prelome.

Čitava estrada je u šoku zbog ovoga što se desilo Darku Laziću i svako malo se oglasi po neko od Darkovih kolega ili koleginica koji mu požele što brži oporavak, kao i da se što prije vrati na scenu.

Darkov kolega Slobodan Vasić je ovih dana, na svome Instagram profilu objavio snima Darka Lazića iz ”gluhe sobe”, koji je nastao nekoliko dana prije stravične saobraćajne nesreće.

Naime, Darko je ušao u studio da bi snimio novu pjesmu koju je sprema dugo vremena, a njegov prijatelj i kolega Slobodan Vasić ga je snimio i ovih dana je podijelio tu snimku kao znak podrške Darku, za što brži oporavak.

Darko se na snimci ne vidi, jer je u trenutku snimanja bio u gluhoj sobi.

Međutim, riječi koje Darko pjeva, naprosto grizu za dušu

“Stigla me majko svaka suza tvoja,
ona više nije, nije ljubav moja.
Za ovu tuga nema, nema leka,
jer ona je majko, jer ona je majko, kraj drugog čoveka”.

 

 

Comments are closed.