Klupko se polako odmotava u slučaju Davida Dragičevića: Na vidjelo isplivala tajna telefonska prepiska zbog koje će vam mnoge stvari biti jasnije (VIDEO)

Vjerujemo da malo ko od vas nije čuo za slučaj ubijenog mladića Davida Dragičevića iz Banja Luke, čije se ubistvo još nije rasvijetlilo i još se ne zna ni ko su počinioci, a ni ko su naredbodavci.

Zbog svega toga je Davidov otac Davor Dragičević protestvovao skoro 300 dana na Trgu Krajine u Banja Luci tražeći da se otkrije istina o smrti njegovoga sina, optužujući sam vrh policija za zataškavanje pravih informacije, a ujedno optužujući i sam politički vrh Republike Srpske za učestvovanje u skrivanju informacija vezane za taj slučaj.

Oko Davora Dragičevića se okupila i velika grupa ljudi i istomišljenika, koji su kao grupa pod nazivom ”Pravda za Davida” zajedno sa Davorom svakoga dana se okupljali na trgu tražeći istinu.

Sve te dane su protesti bili mirni i dostojanstveni da bi na katolički Božić došlo do sukoba između demonstranata i policije, au nemirima je uhapšeno mnogo osoba, pa i neki od političara, da bi se Davoru nakon toga izgubio svaki trag. Mnogi su mišljenja da se krije od policije jer na taj način žele da ga ušutkaju, postoje i teorije da je završio kao i svoj sin, ali najviše je onih koji misle da je Davor zaštitu našao u jednoj od stranih ambasada.

Ovih se dana na internetu pojavila prepiska između izvjesnih Rađena i Savanovića, koja na neki način pokazuje i veliku umiješanost policije u cijeli slučaj oko Davida Dragičevića.

Ovaj snimak je unio još veći nemir među sve one koji traže pravdu za Davida, ali policijski i državni vrh se još nije oglasio u vezi ove prepiske.

 

 

 

Comments are closed.