Klupko se polako odmotava u slučaju Davida Dragičevića: Na vidjelo isplivala tajna telefonska prepiska zbog koje će vam mnoge stvari biti jasnije (VIDEO)

0

Vjerujemo da malo ko od vas nije čuo za slučaj ubijenog mladića Davida Dragičevića iz Banja Luke, čije se ubistvo još nije rasvijetlilo i još se ne zna ni ko su počinioci, a ni ko su naredbodavci.

Zbog svega toga je Davidov otac Davor Dragičević protestvovao skoro 300 dana na Trgu Krajine u Banja Luci tražeći da se otkrije istina o smrti njegovoga sina, optužujući sam vrh policija za zataškavanje pravih informacije, a ujedno optužujući i sam politički vrh Republike Srpske za učestvovanje u skrivanju informacija vezane za taj slučaj.

Oglasi - Advertisement

Oko Davora Dragičevića se okupila i velika grupa ljudi i istomišljenika, koji su kao grupa pod nazivom ”Pravda za Davida” zajedno sa Davorom svakoga dana se okupljali na trgu tražeći istinu.

Sve te dane su protesti bili mirni i dostojanstveni da bi na katolički Božić došlo do sukoba između demonstranata i policije, au nemirima je uhapšeno mnogo osoba, pa i neki od političara, da bi se Davoru nakon toga izgubio svaki trag. Mnogi su mišljenja da se krije od policije jer na taj način žele da ga ušutkaju, postoje i teorije da je završio kao i svoj sin, ali najviše je onih koji misle da je Davor zaštitu našao u jednoj od stranih ambasada.

Ovih se dana na internetu pojavila prepiska između izvjesnih Rađena i Savanovića, koja na neki način pokazuje i veliku umiješanost policije u cijeli slučaj oko Davida Dragičevića.

Ovaj snimak je unio još veći nemir među sve one koji traže pravdu za Davida, ali policijski i državni vrh se još nije oglasio u vezi ove prepiske.

 

 

 

Leave A Reply