Kinez došao u Split u kolima sa beogradskim tablicama i na šoferšajbi ostavio poruku koja je oduševila i regiju, i cijeli internet (FOTO)

Kakva je situacija u Srbiji i Hrvatskoj i kakav je međusobni odnos ove dvije države i građana možda najbolje znaju i vide turisti koji na svojim putovanjima posjećuju ove dvije zemlje iz naše regije.

Priča koju danas dijelimo sa vama govori o jednom kineskom turisti koji je izgleda došao u ove krajeve sa određenim znanjem o situaciji u ovoj regiji i odnosima između pojedinih draža, što se tiče političara, a i samih građana.

Oglasi - Advertisement

Zato je ovaj Kinez pokušao da preduzme neke posebne sigurnosne mjere kada je  sa kolima, koje su imale beogradske tablice došao u Split.

Izgleda da je balkanska netrpeljivost među narodima postala globalno poznata, a to svakako pokazuje i ovaj slučaj sa kineskim turistom.

Ovaj Kinez je bio siguran da mu zbog beogradskih tablica mogu ukrasti kola ili ih barem na neki način oštetiti ili uništiti, ali najviše se bojao da mu ne ukradu tablice, pa je pokušao da sa porukom koju je napisao i okačio na svoje prednje staklo automobila upozori da on nema nikakve veze ni sa Srbijom, ni sa Beogradom, već da je smo iznajmio kola da bi mogao doći na hrvatski Jadran.

“Molim vas, nemojte da mi kradete registraciju. Molim vas. Iz Kine sam i žao mi je, iznajmio sam automobil u Srbiji”, piše na cedulji na engleskom jeziku .

Cedulja je odmah prevedena , a fotografija sa ovom simpatičnom porukom je odmah osvanula na društvenim mrežama, gdje su mnogi zaključka da se Kinez možda i dobro snaša, ali i da to nije baš tako kako neki žele da prikažu i da ljudi iz Srbije već duže vrijeme dolaze u Hrvatsku na more i da niko od njih nije imao nikakvih problema.

Comments are closed.