Kćerka Željka Joksimovića objavila fotografiju staru dvije decenije: Namjera joj je bila da razniježi i nasmije fanove, međutim svima je za oči zapala jedna stvar na fotografiji (FOTO)

0

Svi koji barem malo prate muzičku scenu regije sigurno su čuli za Željka Joksimovića koji spada u red najpopularnijih pop pjevača u regiji i njegova velika popularnost je ista kako u Srbiji, tako i u BiH i Hrvatskoj, ali i u drugim zemljama regije.

Poznato je da je Željko u svome drugom braku oženjen sa poznatom srpskom TV voditeljicom Jovanom Joksimović sa kojom ima sina Kostu, kao i bliznakine Anu i Srnu.

Oglasi - Advertisement

Manje je poznato da Željko iz svoga prvoga braka ima i kćerku Minu Joksimović, koja svakoga dana pokazuje da je naslijedila jedan dio talenta od oca, mada ga dosta rijetko javno pokazuje.

Upravo je Mina ovih dana na društvenim mrežama podijelila par svojih fotografija iz djetinjstva, na kojima se nalazi sa svojom majkom, a što je opet napravilo pravu malu pometnju na društvenim mrežama, posebno među njenim pratiocima i fanovima.

Mina je fotografijama htjela da pokaže kako ju je majka hranila dok je bila mala, pa je bila malo i duhovita na majčin račun.

Međutim, većini koja je vidjela ove fotografije je pažnju privukla ljepota Željkove prve supruge Vesne, a svi su naprosto bili oduševljeni kako je ta žena nekada izgledala

Mina je ispod fotografije na kojoj se nalazi sa majkom duhovito napisala ”Hranim mamu”, da bi njen komentar mnogima izmamio osmijeh, mada su mnogi više obraćali pažnju na Vesninu ljepotu i svi su konstatirali da Željko zaista ima nevjerojatno dobar ukus za žene i da su sve njegove žene, i bivše, a i sadašnja, zaista prelijepe, a i Mini su rekli mnogi od njenih fanova da joj je majka prelijepa.

Leave A Reply