Kćerka Snežane Đurišić obara s nogu svojom pojavom: Rijetko se pojavljuje u javnosti, ali je prava ljepotica (FOTO)

Posljednjih je dana popularna pjevačica Snežana Đurišić je stalno na medi medija i nikkada se prije nije toliko pisalo o njoj kao zadnjih godina.

U posljednje vrijeme se najviše o njoj piše kao članu produkcije Zvezda Granda i os vemu onome što već ide uz tu emisiju, a medijima je osim toga veoma interesantan i privatni život ove pjevačice, posebno njen ljubavni život, jer je već neko vrijeme u ljubavnoj vezi sa poznatim beogradskim ginekologom, pa se jedno vrijeme pisalo da uskoro započinju i zajednički život, što su oboje prije nekoliko dana demantirali, obrazlažući da još nema potrebe za jednu tako veliku i ozbiljnu odluku.

Medijima je interesantan Snežanin odnos sa njenom djecom, a iako je već više decenija na estradnoj sceni, ona se zaista veoma rijetko kada fotografiše sa svojom djecom, sinom Markom i kćerkom Majom

Njena kćerka Maja, sudeći po nekim fotografijama je prava ljepotica. Kažu mnogi i da je talentovana na majku, mada se nikada nije oprobala sa pjevanjem, barem ne javno. Maja trenutno živi u Americi, udata je i ima i djecu

I sama Snežana je u nekim svojim izjavama za medije rekla kako su njena djeca veoma talentovana kada je muzika u pitanju, ali da se nisu željeli baviti tim poslom. Snežana je priznala da je u jednom periodu pokušala i da forsira Maju da pjeva, ali da joj to nije uspjelo i da je uvijek imala neke izgovore da to ne radi, zavisno od raspoloženja, uzrasta, pa i samog bezobrazluka.

Inače Snežana u svakom momentu ističe da je ponosna na svoju kćerku Maju, i da je Maja osin njenoga talenta od nje naslijedila drčnost, ponašanje i stav.

 

 

 

Comments are closed.