Kćerka Mire Škorić je prava ljepotica, ali se ne pojavljuje u javnosti baš često: Muškarcima je posebno zanimljiva, a kada vidite fotografije, shvatit ćete i zašto (FOTO)

Poznato je kako djeca poznatih roditelja, a posebno onih koji pripadaju estradi, dosta često odluče da pođu stopama svojih roditelja, pa da i sami postanu pjevači ili pjevačice, više ili manje uspješni.

Pa je tako , na primjer , samo u prošloj godini nastavljena loza pjevača i pjevačica i to u porodicama Ražnatović i Živojinović.

U pitanju je naravno kćerka poznate pjevačice Cece Ražnatović, Anastasija, koja je u prošloj godini krenula sa svojom pjevačkom karijerom, a isto tako je svoju pjevačku karijeru pokrenuo i sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, Stefan Živojinović, a za oboje ovih mladih ljudi, barem po uspjesima njihovih prvih pjesama, mnogi kažu da je veoma moguće da će imati veoma uspješne karijere, jer talent koji imaju je neosporan.

Međutim nisu sva djeca poznatih takva, i ne žele svi da budu dijelom estrade, pa tako na primjer, kćerka pjevačice Mire Škorić je student četvrte godine Medicinskog fakulteta, i kako njena mama Mira kaže, ona ne voli previše da se pojavljuje u medijima, za razliku od Mire.

Njeno je ime Milica, i jednostavno ne voli biti dijelom javnoga života i pod lupom medija, ali ipak svoju majku podržava u svemu. Mira priznaje da dok je još Milica bila mala, tada je nekako i mogla da je prevari i da je nagovori na neko fotografisanje ili snimanje, ali danas Mira nema više uticaja na te njene odluke i sada ih Milica sve donosi sama.

A evo i kako Mirina prelijepa kćerka izgleda, a mora se priznati da prilično liči na svoju slavnu majku:

 

Comments are closed.