Kate svojom pojavom iznenadila sve prisutne: Pojavila se u haljini koju je nosila prije šest godina- Mnogi se pitaju da li je to skromnost ili samo gluma (FOTO)

Princ William i vojvotkinja Kate Middleton su se prije nekoliko dana pojavili na ceremoniji dodjele” Tusk Conversation ”nagrada u Londonu, a Kate je za tu večer odabrala da se pojavi u haljini dizajnerke Dženi Pekman, ali  je manje poznato da je istu tu haljinu Kejt nosila i 2012. godine.

To naravno nije moglo da promakne ljudima iz medija i fotografima, pa se javnost zapitala, da li je vojvotkinja, štedljiva, skromna, ili ne ma šta za obući ?

Kate se prvi puta pojavila u ovoj haljini prije šest godina i to u ”Royal Albert hall”, na svečanosti u susret Olimpijskim igrama koje su se te godine održavale u Londonu, a ono što je mnogima fascinantno, da Kate, nakon svih ti godina, i nakon tri trudnoće još uvijek može da stane u tu haljinu.

Međutim, tu se ne završava sva priča o recikliranju, jer je te večeri Kate imala i isti torbu koju je nosila i prije šest godina, kao i iste ”Čimi Ču” u kojima je hodala te godine. Jedina promjena na Kate je bila frizura, jer je prije šest godina imala punđu, a prije nekoliko večeri se pojavila sa spuštenom kosom.

Razlika se ogledala i u malom flasteru koji je Kate imala na ruci, inače sve ostalo je bilo potpuno identično.

Ipak, primjetljivo je da je Kate izuzetno štedljiva u posljednje vrijeme, pa tako je postalo sasvim normalno da se u istim odjevnim predmetima pojavljuje nekoliko puta, na različitim događajima. I dok jedni sve to hvale na sva usta, drugi sve to kritikuju jer u tom njenom ponašanju vide najobičnije licemjerstvo koja je nespojiva sa njenim stilom života, zajedno sa skromnošću.

Ali narodu nikada nije niko ugodio, pa bi tako vjerojatno kritike bile i veće dase Kate pojavila u nekoj dizajnerskoj haljini od nekoliko stotina hiljada funti. A to bi baš bilo pretjerano, zar ne ?

Sve što je Kate poručila svim ženama sa te ceremonije je:

”Nosite slobodno svoje stare haljine !”

 

 

Comments are closed.