Karleuša otkrila zdravstveno stanje Marine Tucaković: Prvi put se oglasila o njenom zdravlju i objavila VAŽNU vijest (FOTO)!

Marina Tucaković je sigurno najveći, najbolji i najpoznatiji tekstopisac sa ovih prostora i prosto je nemoguće izbrojati sve hitove koje su otpjevali pjevači i pjevačice sa ovih prostora , a za koje je tekstove napisala upravo Marina Tucaković.

Oglasi - Advertisement

Poznato je da se Marina Tucaković bori sa izuzetnom teškom bolešću, ali kako se zadnjih sedmica piše, izgleda da je oporavak krenuo pravim putem i da sve po malo ide na bolje.

I poznata pjevačica Jelena Karleuša je jedan od onih izvođača i poznatih ličnosti koji surađuju sa Marinom Tucaković, a ovih se dana Jelena, po prvi puta oglasila u vezi Marine i njenoga zdravstvenoga stanja.

Marina je izjavila da iako su joj bolji rezultati poslije operacije tumora, njeno zdravstveno stanje još dugo ne može da bude potpuno dobro jer je riječ o opakoj bolesti, ali je otkrila da se neće predati i da će svakako nastaviti svoju borbu za totalno ozdravljenje.

Ovih se dana Jelena Karleuša oglasila i preko društvenih mreža i sa svima je podijelila kako se Marina Tucaković osjeća ovih dana. Pa je napisala sljedeće:

“Imam i lijepe vijesti za sve, Marina Tucaković se oporavlja i već je počela da radi na mojim novim pjesmama. Da ne bude zabune, nove pjesme će se dogoditi u OVOJ godini”, napisala je Jelena, a mnogi zbog ove vijesti bili oduševljeni.

Nadati se da će se Marina vrlo skoro baciti na posao i sa ostalim svojim suradnicima, koji je, sigurni smo, željno čekaju da se vrati, i da će nas već do kraja godine obradovati sa još nekoliko hitova koje ćemo pjevati sljedećih stotinjak godina.

 

Comments are closed.