Karleuša otkrila zdravstveno stanje Marine Tucaković: Prvi put se oglasila o njenom zdravlju i objavila VAŽNU vijest (FOTO)!

Marina Tucaković je sigurno najveći, najbolji i najpoznatiji tekstopisac sa ovih prostora i prosto je nemoguće izbrojati sve hitove koje su otpjevali pjevači i pjevačice sa ovih prostora , a za koje je tekstove napisala upravo Marina Tucaković.

Poznato je da se Marina Tucaković bori sa izuzetnom teškom bolešću, ali kako se zadnjih sedmica piše, izgleda da je oporavak krenuo pravim putem i da sve po malo ide na bolje.

I poznata pjevačica Jelena Karleuša je jedan od onih izvođača i poznatih ličnosti koji surađuju sa Marinom Tucaković, a ovih se dana Jelena, po prvi puta oglasila u vezi Marine i njenoga zdravstvenoga stanja.

Marina je izjavila da iako su joj bolji rezultati poslije operacije tumora, njeno zdravstveno stanje još dugo ne može da bude potpuno dobro jer je riječ o opakoj bolesti, ali je otkrila da se neće predati i da će svakako nastaviti svoju borbu za totalno ozdravljenje.

Ovih se dana Jelena Karleuša oglasila i preko društvenih mreža i sa svima je podijelila kako se Marina Tucaković osjeća ovih dana. Pa je napisala sljedeće:

“Imam i lijepe vijesti za sve, Marina Tucaković se oporavlja i već je počela da radi na mojim novim pjesmama. Da ne bude zabune, nove pjesme će se dogoditi u OVOJ godini”, napisala je Jelena, a mnogi zbog ove vijesti bili oduševljeni.

Nadati se da će se Marina vrlo skoro baciti na posao i sa ostalim svojim suradnicima, koji je, sigurni smo, željno čekaju da se vrati, i da će nas već do kraja godine obradovati sa još nekoliko hitova koje ćemo pjevati sljedećih stotinjak godina.

 

Comments are closed.