Kao da živimo u divljini: Kada čujete šta policajac govori momku u Banja Luci zgrozićete se (VIDEO)

Svi smo mi, više ili manje imali neka ružna iskustva sa pripadnicima policije, koi umjesto da šite građane svoje zemlje rade sve da bi se ta zaštita svela na minimum. Svi su oni stali na stranu korumpiranih političara, pa je stoga sasvim normalno ponašanje većina građana sa ovih prostora koji uopšte nemaju povjerenja u rad policije niti u njihove dobre namjere.

Posebna je priča njihovo bahato ponašanje u skoro svim situacijama, jer su svjesni na da pravne države nema i da im faktički niko ništa ne može, ma šta oni radili ili bolje reći ne radili.

Oglasi - Advertisement

Na internetu skoro svakoga dana možemo vidjeti nove klipove koje pokazuju svu bahatost i neprofesionalnost ovdašnje policije koja umjesto da sprovodi zakone iste krši na sve moguće načine.

Posebna je priča postupanje prema ljudima, glumljenje sile, a nisu ni rjetke primjene sile u situacijama kada sila uopšte nije potrebna.

Jedan video sa ‘РеCтарт Српска – ReStart Srpska’, se pronašao na grupi PRAVDA ZA DAVIDA.

Na tome videu, jedan državni službenik, ili policajac, ili bi barem to trebao biti policajac spominje crkvenu kanalizaciju o kojoj su pronašli tijelo Davida Dragičevića

U opisu objave koja se našla na grupi piše kako je policajac uputio prijetnje jednom momku da će završiti u crkvenoj kanalizaciji u kojoj je pronađen i David.

Sve se ovo dešavalo ispred tržnice u Banja Luci, a dosta toga možete vidjeti i na videu koji je objavljen na Facebooku.

Na snimku se vidi kako jedan pripadnik policije Republike Srpske, nakon napisane kazne počinje da prijeti jednom momku, a riječi koje je izrekao nisu niti malo lijepe i veoma su zastrašujuće.

‘Hajde probaj još jednom da se približiš autu, kad te udarim iza ušiju, ima da završiš u kanalizaciji. Da li si me razumio?’, rekao je policajac momku, vičući na njega.

Postavlja se realno pitanje, kada će se verbalne prijetnje pretvoriti u fizičke i da li živimo u policijskoj zemlji gdje je policija nedodirljiva ma šta loše uradila?

Comments are closed.