Kakvu zvijer želi Brenin sin: Mjerka auto od 250.000 eura, a razlog će iznenaditi svakoga! Viktor ne razmišlja kao svi mladi (FOTO)

Poznato je da bračni par Slobodan Živojinović i Fahreta Živojinović, poznata kao Lepa Brena imaju dva sina , Stefana i Viktora, dok Boba Živojinović iz prvoga braka ima sina Filipa.

Za Filipa se zna da je friško oženjen pjevačicom Aleksandrom Prijović, i da su njih dvoje u očekivanju svoga prvog djeteta. Stefan Živojinović je krenuo majčinim stopama, pa je započeo pjevačku karijeru i po prvim pjesmama i spotovima vidi se da iver ne pada daleko od klade, pa mu mnogi predviđaju izuzetno uspješnu karijeru na estradi.

Dok najmlađi Viktor Živojinović koristi priliku da je ostao sam sa roditeljima, i da je mezimac, pa je ovih dana uhvaćen kako sa prijateljima obilazi izvjesne salone sa automobilima, a priča se da se nekako najviše zadržao kod Poršea GT3 RS, čija je cijena prava sitnica, od samo 250.000 eura.

Već se duže vrijeme zna da je Viktor baš zaluđen automobilima, jer i njegovi roditelji nikada nisu oskudijevali u skupim i luksuznim automobilima. Pa shodno tome i Viktor, dosta često posječuje salone sa automobilima, kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

Ovaj Porše, kojeg je gledao najmlađi Živojinović, u zavisnosti od opreme i motora doseže cijenu do čak 400.000 eura!

 

I sam je Viktor u nekim razgovorima sa novinarima izjavljivao da dobre automobile voli prvenstveno zbog sebe, a pošto često ide na putovanja da mu je bitno i da ima dobro auto. Svjestan je da se djevojke lože na dobra i skupa auta, ali da ga takve djevojke uopšte ne zanimaju isto kao i što ga ne zanimaju djevojke kojima je on zanimljiv jer je Brenin i Bobin sin.

 

Comments are closed.