Kako se bucmasta djevojčica pretvorila u bujnu ljepoticu: Evo kako je Brenina snajka izgledala prije nekih korekcija (FOTO)

Trenutno najpopularnija i pjevačica o kojoj se najviše piše i govori je svakako Aleksandra Prijović- Živojinović, koja je danas, izgledom, veoma zgodna brineta, mada samo prije nekoliko godina nije bila ni nalik ovome kako danas izgleda.

Oglasi - Advertisement

Sama Aleksandra nikada nije krila da je na sebi uradila nekoliko plastičnih i estetskih korekcija, a još je sa petnaest godina starosti imala iskustvo za takvim zahvatima. Prijovićka priznaje da je danas prezadovoljna svojim izgledom, a to se da i primjetiti na osnovu njenih fotografija, koje svakim danom izazivaju sve veću pažnju, kako medija, tako i njenih fanova.

Pa tako i Aleksandra kaže, da je nekim ljudima bila ljepša prije, dok je mnogima mnogo ljepša danas, a i ona se sama slaže sa ovom drugom grupom ljudi.

Nije baš uobičajeno da faktički djeca, sa 15 godina starosti upražnjavaju takve vrste operacija, posebno jer je pubertet još u toku i tijelo se svakodnevno mijenja, ali Aleksandra više nije željela da čeka na neke promjene , pa je tako rano krenula sa nekim korekcijama.

Mada ona sama kaže da je uradila samo neke ”sitnice”, uspoređujući fotografije od prije i od danas, vidljivo je da je transformacija velika, i da nisu baš bile u pitanju samo sitnice koje su se promijenile na njoj.

Poznato je da je Aleksandra trenutno u drugome stanju i da je termin za porođaj sami početak iduće godine, pa će vjerojatno i Aleksandrino tijelo uslijed drugoga stanja da se drastično promijeni, jer trudnoće imaju običaj da promijene žensko tijelo. Očiti vam je dokaz pjevačica Ana  Nikolić koja i godinu dana nakon porođaja muku muči sa kilogramima.

Nadati se da se takvo nešto neće desiti Breninoj snajki, a na kraju krajeva Aleksandra baš od Brene može i da nauči kako se održava vitka linija i nakon porođaja.

 

 

 

Comments are closed.