Kako se bucmasta djevojčica pretvorila u bujnu ljepoticu: Evo kako je Brenina snajka izgledala prije nekih korekcija (FOTO)

Trenutno najpopularnija i pjevačica o kojoj se najviše piše i govori je svakako Aleksandra Prijović- Živojinović, koja je danas, izgledom, veoma zgodna brineta, mada samo prije nekoliko godina nije bila ni nalik ovome kako danas izgleda.

Sama Aleksandra nikada nije krila da je na sebi uradila nekoliko plastičnih i estetskih korekcija, a još je sa petnaest godina starosti imala iskustvo za takvim zahvatima. Prijovićka priznaje da je danas prezadovoljna svojim izgledom, a to se da i primjetiti na osnovu njenih fotografija, koje svakim danom izazivaju sve veću pažnju, kako medija, tako i njenih fanova.

Pa tako i Aleksandra kaže, da je nekim ljudima bila ljepša prije, dok je mnogima mnogo ljepša danas, a i ona se sama slaže sa ovom drugom grupom ljudi.

Nije baš uobičajeno da faktički djeca, sa 15 godina starosti upražnjavaju takve vrste operacija, posebno jer je pubertet još u toku i tijelo se svakodnevno mijenja, ali Aleksandra više nije željela da čeka na neke promjene , pa je tako rano krenula sa nekim korekcijama.

Mada ona sama kaže da je uradila samo neke ”sitnice”, uspoređujući fotografije od prije i od danas, vidljivo je da je transformacija velika, i da nisu baš bile u pitanju samo sitnice koje su se promijenile na njoj.

Poznato je da je Aleksandra trenutno u drugome stanju i da je termin za porođaj sami početak iduće godine, pa će vjerojatno i Aleksandrino tijelo uslijed drugoga stanja da se drastično promijeni, jer trudnoće imaju običaj da promijene žensko tijelo. Očiti vam je dokaz pjevačica Ana  Nikolić koja i godinu dana nakon porođaja muku muči sa kilogramima.

Nadati se da se takvo nešto neće desiti Breninoj snajki, a na kraju krajeva Aleksandra baš od Brene može i da nauči kako se održava vitka linija i nakon porođaja.

 

 

 

Comments are closed.