Kako bi izgledali poznati fudbaleri da su žene: Messi i Ozil će vas nasmijati do suza (FOTO)

Fotošop je veoma moćna stvar u svijetu fotografije , jer na taj način se mogu napraviti razne transformacije i optičke varke koje su prirodnim putem prosto nemoguće.

Vjerojatno ste već na stotine puta bili u prilici da vidite neke fotografije koje su prošle fotošopiranje, ali ne na baš na najbolji mogući način, pa su zbog toga postali tema šala i zezanja.

Ni u čemu ne treba pretjerivati, pa tako ni u fotošopu. Posebno djevojke trebaju biti oprezne kod povećanja svojih grudi ili zadnjica, a i muškarci kod pravljenja mišiće, pločica na tijelu ili kod nekih intimnih dijelova kada povećavanju veličinu.

Međutim, ovdje se radi o malo većim transformacijama, koje se i prave da bi se svijet nasmijao i dobro zabavio. Pa tako postoje ti neki programi koji vam mogu pokazati kako bi zgledali da ste slučajno dio suprotnoga pola. Ovaj Youtuber je poznat po pravljenju takvih fotografija. Njegovo ime je Khalid el Warde, a nedavno je objavio nekolicinu fotografija koje pokazuju neke veoma poznate fudbalere na način kako bi oni izgledali dasu slučajno ženskoga spola.

Ozil bi mogao proći, i ima neke ženske crte u njegovom licu

Messi je pravi djevojčurak i vjerujemo da bi se zaljubio u samoga sebe kada bi se sreo, na ovaj muško- ženski način

Cavani realno liči na nekog transvestita, ali šta da se radi

Grizman je isto curetak, srednjoškolka koja se tek počela zaljubljivati-

Suarezu bi po izgledu bilo i bolje da je žensko-

Toni ima perspektivu u ženskoj koži, itekako.

Drogba baš izgleda dobro kao žena, čak nevjerojatno

Ronaldu nema pomoći u bilo kojem slučaju. Nikako nije simpatičan, ni kao muško, a ni kao žensko.

 

 

 

 

 

Comments are closed.