Kada je saznala da je muž vara, prevarena supruga poslala urnebesno pismo ljubavnici koje je postalo pravi hit na društvenim mrežama (FOTO)

0

Internetom svakoga dana kruže priče u kojima pojedini ljudi u vidu ispovijesti dijele sa svima neka svoja iskustva i situacije, želeći pritom da upozore na neke situacije koje se svakome mogu desiti, ali u isto vrijeme na neki način traže od istomišljenika neke savjete, da bi i sami znali kako da se dalje ponašaju u datim situacijama.

Takvo je nekako i ovo pismo koje je napisala jedna prevarena supruga i koja se pismom direktno obratila ljubavnici svoga muža, koju u ovome pismu ona zove Dijanom, mada ne znamo da li joj je to i pravo ime.

Pa tako ta prevarena žena počinje svoje pismo sa ”Draga Dijana” i upozorava je da ne bude u čudu jer zna njeno ime, jer bilo je samo potrebno nekoliko iznenadnih poslovnih putovanja od njenoga muža, nekoliko čudnih poziva u čudno doba dana i nekoliko izbrisanih poruka da odmah shvati o kakvom se romanu između nje i njenoga muža radi.

Ova žena je u pismu poželjela da ponudi par savjeta ljubavnici svoga muža, pa joj je tako rekla da je bilo pametno da je baš ona preuzela inicijativu oko njihove preljubničke veze, jer njen muž, konzervativan kakav jeste, nikada ništa ne bi započeo sam, ali joj preporučuje da ne prestaje sa inicijativama i da nikada ne ide sa prijedlozima jer to kod njenoga muža ne pali, već da uvijek ima sve gotovo i da ako želi da s njim ide u hotelsku sobu, prije nego li mu to kaže, već mora imati ključeve od sobe u rukama.

Poručila joj je i da je već u velikom minusu jer je vještačka plavuša, a to baš njen muž i ne voli, a način kako ona zna to je da je i ona jedna od tih, vještačkih plavuša, i da joj se desilo to što joj se desilo, tj. da je muž vara.

Stoga joj je preporučila, poznavajućui ukus svoga muža, da u skorije vrijeme poveća grudi i ofarba se u crveno ako misli sa njenim mužem da bude na duže staze.

Na kraju joj je pomalo i zaprijetila, ali na blag način, rekavši joj da ne ometa njen porodični život sa mužem sa svojim sms porukama, jer je to njeno vrijeme ili će biti primorana da sve te poruke proslijedi izvjesnom gospodinu Nikoli, koji je, po onome što se da vidjeti na društvenim mrežama, njen muž, a onda to neće biti lijepo niti za koga, a posebno za nju, Dijanu.

Leave A Reply