Kada je baka vidjela vjenčanicu na svojoj unuci umalo joj srce nije stalo, a evo i zbog čega (FOTO)

Vjenčanje je jedan od najljepših događaja koje se može desiti nekom mladom i zaljubljenom paru. I mada je puno posla i stresa oko svakoga vjenčanja, ipak one emocije koje se javljaju tokom same ceremonije, ona sreća i ljubav koja okružuje sve sudionike se ne može ni sa čim platiti.

Kada su mladenke u pitanju, ono na šta svaka od njih obraća posebnu pažnju su svakako vjenčanice, jer svaka mladenka želi da izabere svoju vjenčanicu iz snova, ali naravno spram svojih mogućnosti, jer su vjenčanice, za svaku svadbu uvijek bile skup izdatak. Mnogo se novca zna potrošiti na vjenčanice, ali postoje i neki slučaji gdje su se mladenke na fenomenalan način snašle, pa izbjegle velike troškove, a opet i sebe i sve oko sebe učinile sretnima i zadovoljnima.

Oglasi - Advertisement

Da bi vjenčanje bilo lijepo, ne mora značiti da mora biti i veliko sa mnogo zvanica i mnogo potrošenih para. Nekada su skromna vjenčanja mnogo ljepša i romantičnija od nekih megalomanskih kojima se samo želi pokazati sila i ništa više.

Ipak je na kraju sve do mladenaca i kako oni žele i vide svoje vjenčanje. Nikome ne treba nametati stvari, ali se ipak trebaju znati mogućnosti.

Ovaj mladi par iz Amerike je došao u situaciju da baš i nemaju puno vremena za organizaciju vjenčanja, jer je mladoženja ubrzo trebao, pošto je bio vojnik, da ide za Avganistan.

Stoga su njih dvoje se odlučili za znatno skromniju varijantu vjenčanja jer im je bilo bitno samo da postanu muž i žena, a sve ostalo je bilo u drugome planu.

Zato je mlada za taj svoj najvažniji dan izabrala jednu veoma posebnu vjenčanicu, nije željela da kupuje novu, već je učinila nešto zaista predivno, što je duboko dirnulo sve prisutne na svadbi. Mlada je odlučila da obuće vjenčanicu koju je nosila 60. godina prije njena baka.

Kad su sve zvanice ugledale vjenčanicu, svi su bili oduševljeni i niko nije mogao da vjeruje da sama vjenčanica ima toliko godina.

Posebno je bila oduševljena mladenkina baka, koju je cijela slika njene unuke u njenoj vjenčanici ganula do suza

 

 

 

Comments are closed.