Kad su vidjeli šta joj je na nogama svi su se uhvatili za glavu: Je li moguće da je Meghan Markle obula OVO?!

Vojvotkinja Meghan Markle nakon objavljivanja da je trudna sada se našla i u svojoj prvoj zvaničnoj posjeti Australiji, gdje je naravno stigla u pratnji svoga supruga, princa Harryja.

 

Kao i mnogo puta do sada njen stajling, odabir odjeće je bio pun pogodak, na otvaranju zoološkoga vrta u Sidneju Meghan se pojavila u jednostavnoj bijeloj haljini, bez rukava, ispod koje se pomalo nazirao trudnički trbuščić. Uz haljinu je kombinirala i salonke na nogama.

Ipak, u jednome trenutku, vjerojatno zbog trudničke iscrpljenosti i otečenih nogu, Meghan je salonke zamijenila omraženim balerinkama.

Mada ovo nije baš uobičajeno među članovima kraljevske porodica, mnogima je ovaj njen postupak bio zaista simpatičan, posebno ako se uzme činjenica da je Meghan trudna.

 

Iako je veoma kratko u porodici, Meghan je u Britaniji postala pravi sinonim za stil i gdje god da se pojavi svi su najčešće oduševljeni njenim stajlingom i to kako odjećom, tako i frizurom, mada je malo onih koji znaju da nova vojvotkinja u stvari ima prirodno kovrdžavu kosu.

To dokazuju njezine najranije fotografije, iako već odavno Meghan gledamo s  neurednim uvojcima ili prepoznatljivim niskim punđicama.

Mnogi su se zapitali kako je nova vojvotkinja uspjela da ukroti svoje kovrdže i da napravi da sada ima svilenkastu kosu.

Tu tajnu je otkrila Theonie Kakoulli, poznata britanska frizerka koja je izjavila da je Meghan već dva puta dolazila kod nje na tretmane kose sa kreatinom, i da je to sjajan način njege kose kakvu ima Meghan, a to je kovrdžava kosa. Nakon takvog tretmana kosa ostaje meka i mnogo je lakše rukovati i oblikovati takvu kosu i praviti frizure kakve Meghan želi.

 

 

Comments are closed.