Jugonostalgični Novak Đoković zapjevao u Parizu: Ovako Novak Đoković izvodi hit Bijelog dugmeta- Ne smijete propustiti( VIDEO)

Novak Đoković je opet nakon dužeg vremena zauzeo prvo mjesto na svjetskoj rang listi tenisera, nakon dužeg vremena krize i veoma loših rezultata ove se godine uspio vratiti na velika vrata, pa je čak ove godine uspio i da uzme dva Grand Slam turnira, a i na još nekim turnirima napravio velike rezultate.

Oglasi - Advertisement

Samo Novak zna koliko je truda i odricanja bilo potrebno da bi se vratio na stare staze uspjeha i popularnosti, ali sada je opet na svome mjestu, pa su i Novakovi nastupi u javnosti i na turnirima uveliko opušteniji i sve zabavniji.

A uvijek se znalo da gdje se pojavi Novak Đoković, da je tu odmah i šou, a to je ovih dana pokazao i u Parizu gdje Novak igra još jedan turnir i to sa velikim uspjehom. Novak je izuzetno raspoložen za igru, ali je u jednome od intervjua pokazao da je raspoložen i za pjevanje.

Tako je tokom jednog intervjua Novak odgovarao na pitanja, a ujedno pokušao i da ispuni neke želje svojih fanova, a njegov nastup ili performans je objavljen i na Twitter nalogu Mastersa u Parizu.

Jedno od pitanja u intervjuu je bilo i koju pjesmu ovih dana najviše sluša, a njegov je odgovor bio da je to pjesma ”Jugoslavijo” koju izvodi bend Bijelo dugme. Ali tu se nije sve završilo, jer pored odgovora Novak je odlučio i da otpjeva jedan mali dio pjesme i tako oduševi sve svoje fanove, posebno oni koji su pomalo jugo- nostalgični.

Interesantno je da je u toku Mastersa u Parzu Novak igrao i pobijedio i tenisača iz Bosne i Hercegovine, Damira Džumhura, kao i tenisera iz Hrvatske, Marina Čilića, pa njegova pjesma ima još više smisla, na neki način

 

 

 

Comments are closed.